A tek su joj 34 godine

Nikome nije jasno zašto je kći poznate glumice potrošila milijune na plastične operacije i uništila prirodnu ljepotu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kći Olivije Newton-John, Chloe Lattanzi naljutila je javnost licemjernošću jer govori da se zalaže za prirodno, ne vjeruje doktorima i protivi se cijepljenju, a bila je na plastičnim operacijama.

Kći poznate glazbenica Olivije Newton-John, Chloe Lattanzi (34) postala je meta izrugivanja kada je na društvenim mrežama otkrila svoje stajalište prema doktorima i cijepljenju. 

Pogledaj i ovo showbuzz vjeruje u prirodnu medicinu Zvijezda kultne komedije izjavila da se neće cijepiti protiv korone, svoj stav zbog kojeg su je neki ismijali ponovila je i njezina kći

Naime, manekenka i pjevačica prošle je nedjelje na Facebooku i Twitteru podijelila svoje teorije zavjere o pandemiji koronavirusa, piše Daily Mail. Potom je upozorila na opasnosti cjepiva. 

"Prirodna medicina spasila je život mojoj majci, stoga ja pripadam toj strani. Ne republikanskoj. Ne demokratskoj. Što napravite kada ne spadate unutar okvira? Kada ste vegani, uživatelji kanabisa, pripadnici LGBT zajednice. Nosim masku u zatvorenim prostorima", dio je njezinih riječi. 

Chloe je obrisala originalnu objavu nakon što su ju napali da je licemjerna jer je, prema pisanju američkih medija, potrošila oko 550.000 dolara na plastične operacije. Tvrde da je nekoliko puta sređivala nos, imala zahvate na grudima, stavljala botoks i dermalne filere.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chloe Lattanzi (@chloelattanziofficial)

"Chloe ne vjeruje u znanost niti doktorima, ali vjeruje u plastične operacije. Koja licemjernost. Makni se, curo, to nema smisla", "Pitam se koji prirodni lijek se koristi za uspavljivanje i održavanje anestezije tijekom kozmetičkih zahvata? I kako se smanjuje bol tijekom oporavka?", "Ozbiljno? Cjepiva su puno sigurnija nego sve operacije koje je napravila svom licu i tijelu", "Protiviti se cjepivu ne znači ubrizgavati kemikalije u svoje lice", ismijali su pjevačicu. 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene