''prišla mu je i...''

Usred borbe s teškom bolesti Bruce Willis našao je svoj spas: ''Oduševljen je njome!''

Bruce i Rumer Willis Bruce i Rumer Willis Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Bruce i Rumer Willis Demi Moore i Bruce Willis s djecom - 4 Demi Moore i Bruce Willis s djecom - 3 Demi Moore i Bruce Willis s djecom - 2 Bruce Willis s obitelji - 22 Bruce Willis s obitelji - 21 Bruce Willis s obitelji - 19 Bruce Willis s obitelji - 17 Bruce Willis s obitelji - 16 Bruce Willis s obitelji - 15 +19 Bruce Willis s obitelji - 14 Galerija

Bruce Willis već se duže vrijeme bori s teškom bolesti, a njegova se kći sada oglasila o očevu zdravstvenom stanju.

Kći glumca Brucea Willisa podijelila je novosti o borbi za zdravlje njezina oca s rijetkom i agresivnom demencijom.

35-godišnja Rumer Willis u emisiji Today otkrila je da se otac dobro nosi sa svime te je dodala kako je on i dalje divan djed njezinoj maloj kćeri Louetti, koju obožava. 

''Oduševljen je njome, obožava provoditi vrijeme u njezinu društvu. Lou je počela pomalo hodati, prišla mu je i to je bilo preslatko'', otkrila je Rumer. 

Bruce također uživa u glazbi i kvalitetno provedenom vremenu sa svojom obitelji.

Glumčeva obitelj još je prošle godine objavila da se glumac povlači iz glumačke karijere nakon što mu je dijagnosticirana afazija, stanje koje ometa nečiju sposobnost govora i pisanja.

Vrlo mu se brzo zdravstveno stanje pogoršalo te sada boluje i od frontotemporalne demencije od proljeća 2022. Spomenuta bolest posljedica je nasljednih ili spontanih poremećaja koji uzrokuju propadanje frontalnog, a katkad i temporalnog režnja mozga.

"Otkako smo objavili da je Bruceu dijagnosticirana afazija u proljeće 2022., bolest mu je napredovala i sad smo dobili specifičniju dijagnozu: frontotemporalnu demenciju (poznatu kao FTD). Nažalost, problemi u komunikaciji samo su jedan simptom bolesti s kojom se Bruce suočava. Iako je to jako bolno, olakšanje je što napokon imamo jasnu dijagnozu", navela je obitelj.

Inače, Bruce se prvi put oženio s 1987. s glumicom Demi Moore, a nakon 13 godina braka su se rastali, ali su i dalje u sjajnim odnosima. Zajedno imaju kćeri Rumer, Scout i Tallulu.

Novu ljubav okrunio je drugim brakom 2009. godine kada se oženio Emom Haming, s kojom danas ima dvije kćeri - Mabel Ray i Evelyn Penn. 

Pogledaji ovo Demi Moore i Bruce Willis s djecom - 4 Celebrity Demi Moore uz emotivne fotografije bivšem suprugu Bruceu Willisu čestitala rođendan: ''Zahvalni smo što te imamo''

Pogledaji ovo Tallulah i Bruce Willis - 1 Celebrity Dok joj se otac bori s teškom bolesti i sama je saznala svoju dijagnozu: "To mi je promijenilo život"

Pogledaji ovo Bruce Willis i Emma Heming Celebrity Supruga Brucea Willisa obrušila se na lažna medijska nagađanja o stanju glumca: ''Molim vas da prestanete plašiti ljude...''

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Svadba Stewart - 6 In Magazin: Svadba Stewart - 5 In Magazin: Svadba Stewart - 4 In Magazin: Svadba Stewart - 3 +25 In Magazin: Svadba Stewart - 2 inMagazin Detalji raskošnog vjenčanja koje je prošlog vikenda u Dubrovniku napravilo pravu pomutnju: Kao gost zapjevao je Grašo!

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Morgan Freeman Morgan Freeman Morgan Freeman Morgan Freeman - 6 +20 Morgan Freeman - 5 Celebrity Mnoge je šokiralo kako legendarni glumac izgleda s 87 godina, zbog jedne fotografije izbio je kaos na društvenim mrežama!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene