Razgolitila se

Omiljena holivudska slatkica iznenadila izdanjem u kojem ju ne vidimo često, čini se da nova ljubav dobro utječe na nju

Katie Holmes - 1 Katie Holmes - 1 Profimedia 1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Katie Holmes - 2 Katie Holmes - 4 Katie Holmes - 3 Katie Holmes - 5 Katie Holmes - 4 Katie Holmes - 3 Katie Holmes - 2 Katie Holmes - 1 Katie Holmes Katie Holmes +6 Katie Holmes i Bobby Wotten - 5 Galerija

Glumica Katie Holmes iznenadila je dubokim dekolteom u seksi korzetu koji je pokušala sakriti crnim sakoom na Tjednu mode u Parizu.

Glumicu Katie Holmes nemamo priliku često vidjeti u elegantnom izdanju, a ovog je puta sve iznenadila seksi izdanjem na Tjednu mode u Parizu.

Pogledaj i ovo Tom i Suri Cruise je li moguće? Legendarni glumac zbog bizarnog kulta nije vidio kćer već deset godina, a sada je napokon odlučio to promijeniti?

U vrlo uskom bijelom korzetu na vezanje Katie je istaknula grudi, a sve je pokušavala sakriti velikim crnim sakoom.

Odjevnu kombinaciju upotpunila je ravnim crnim cipelama te raspustila kosu, a paparazzima je bila jedna od glavnih meta tijekom događanja.

Katie inače voli opušten izgled i jednostavne odjevne kombinacije, a često ju na njujorškim ulicama uhvate paparazzi s novim dečkom Bobbyjem Wottenom. Katie je novog dečka pokazala prije nekoliko mjeseci kad su viđeni u šetnji gradom, a otada se nerijetko zajedno pojavljuju u javnosti.

Prije Bobbyja bila je u vezi ugostiteljem Emiliem Vitolom. Vitolo je imao zaručnicu i potajno se viđao s Katie, a kad se u javnosti pročulo za aferu i isplivale njihove fotografije, ostavio je zaručnicu ostavio preko SMS poruke.

Veza po kojoj je Katie ipak najpoznatija je ona s Tomom Cruiseom, s kojim je bila i u braku od 2006. do 2012. godine i s kojim ima kćer Suri.

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Zoran Pribičević - 1 Zoran Pribičević - 4 Zoran Pribičević - 10 Zoran Pribičević - 2 +16 Zoran Pribičević - 2 Nekad i sad Sjećate se njega? I danas rado pokazuje mišićavi torzo, a sada je snimljen u rijetkom izlasku s obitelji

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Alka Vuica i Siniša Vuco Alka Vuica - 3 Alka Vuica - 4 Alka Vuica i Siniša Vuco +8 Alka Vuica i Siniša Vuco Nekad i sad Pogledajte kako je Alka Vuica izgledala prije 17 godina, pored nje su tada i misice pale u drugi plan!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene