Bujna kosa

'Smotat ću te oko malog prsta...' tko bi joj odolio?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Bujna duga kosa Kate Middleton njezin je zaštitni znak. Ona je jedna od onih koje ni ne pomišljaju da odrežu svoje duge kovrče.

Vojvotkinja od Cambridgea Kate Middleton prisustvovala je na godišnjoj obljetnici Remembrance 'Dan Makovog cvijeta' kada se Britanci sjećaju svih poginulih sunarodnjaka.

Pogledaj i ovo Kate Middleton - 1 evo na što se osvrnula! Kate Middleton oglasila se prvi put nakon objave o borbi s rakom, i u svojim teškim trenucima misli na druge u nevolji

>> U kraljevskom stilu – na tulumu će pjevati samo zvijezde!

Kate je u društvu grofice od Wessexa pratila vojnu paradu, a nestašni hladni vjetar zadavao joj je puno muke s frizurom. Ipak, njezini slavni uvojci su postojani, pa se i neko vrijeme zabavljala uvijajući kosu kako bi i dalje bila savršena. Kate je nosila dijamantni broš u obliku cvijeta maka, te kaput i šešir dizajnera Jamesa Locka.

Mak je postao zaštitni znak po pjesmi 'In Flanders Fields' - cvijeće je niknulo na polju gdje su nekad vođene krvave bitke u II. Svjetskom ratu, dok crvena boja simbolizira prolivenu krv. Upravo iz tog razloga mnogi Britanci nose cvijet maka na reveru – i sama kraljica Elizabeta II i njezin suprug princ Filip došli su odati počast i položiti vijence.

Princ William nije bio s njima, već se uputio na ragbi utakmicu u Wallesu na kojoj je bio i David Beckham.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene