Bliži se dan...

Ni u visokoj trudnoći ne skriva vitke noge

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Vojvotkinja od Cambridgea Kate Middleton redovito ispunjava svoje kraljevske dužnosti, tako je bilo i na svečanom otvorenju luksuznog kruzera 'Royal Princess'.

Kate Middleton je doista princeza stila, a ni visoka trudnoća ne skida ju iz omiljenih cipela na visoku petu i slatkih haljinica.

Pogledaj i ovo Trooping the Colour Poseban trenutak Princ George jednom rečenicom dirnuo je javnost, evo što je rekao mami Kate Middleton dok su se vozili u kočiji!

Na otvorenju luksuznog kruzera 'Royal Princess' pojavila se bez prince Williama, no u pratnji kraljevske obitelji.

S osmijehom je krstila luksuzni brod, a u centar pažnje ovaj je put dospjela zahvaljujući crno-bijelo haljini točkastog uzorka koji podsjeća na 'dalmatinera'. Kako je Kate poznata po cijenom prihvatljivim haljinama, i ova ne odskače puno od toga jer ju proizvodi britanska marka Bobbs i košta 169 funti (što je oko 1690kn) što je o obzirom na njezin kraljevski budžet itekako prihvatljivo.

>> Luksuzan kruzer kojega se ne bi postidjela ni sama princeza!

Trudna Kate još ima nekoliko obaveza prije poroda za mjesec dana, pa će se pojaviti u subotu na drugom važnom događaju 'Trooping the Colour' uz princa Williama.

Zanimljiva je i činjenica da je brod koji je isto tako nosio ime 'Royal Princess', 1984. krstila princesa Diana, piše Daily Mail.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene