Kate opet trudna?

Maleni detalj koji puno govori: Britanci uvjereni da stiže četvrta kraljevska beba zbog jedne sitnice...

Kate Middleton, princeza Charlotte (Foto: Getty Images) Kate Middleton, princeza Charlotte (Foto: Getty Images) Getty Images 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Middleton želi još djece (Foto: Instagram) Kraljica Elizabeta i Kate Middleton (Foto: Getty Images) Kate Middleton (Foto: Getty Images) Kate Middleton (Foto: Getty Images) Kate Middleton, Meghan Markle i Pippa Middleton (Foto: Getty Images) Kraljica Elizabeta i Kate Middleton (Foto: Getty Images) Meghan Markle, princ Harry, princ William i Kate Middleton (Foto: AFP) Kate Middleton i njezin flaster (Foto: Getty Images) Kate Middleton (Foto: Profimedia) Kate Middleton i princ William (Foto: Getty Images) +2 Kate Middleton, princ William i djeca (Foto: Getty Images) Galerija

Britanska javnost uvjerena je da je Kate Middleton ponovno trudna zbog jednog detalja.

Kate Middleton jedna je od najslavnijih svjetskih mama, a svoje troje djece drži kao kap vode na dlanu. Iako je u kratkom roku rodila troje djece, a najmlađi Louis rođen je prošle godine, britanska javnost jedva čeka vijest da je njihova omiljena vojvotkinja i buduća kraljica ponovno trudna. 

Pogledaj i ovo Kate Middleton u fazi liječenja Kate Middleton ima rak, šokirala obraćanjem javnosti nakon mjeseci čekanja: ''Bio je to veliki šok, teški mjeseci su iza mene''

Silne nade možda će im se skoro ostvariti jer je jedan detalj možda nagovijestio radosnu vijest da Kate očekuje četvrtu kraljevsku bebu. Naime, novinari i stručnjak za kraljevsku obitelj Aranzazu Santos López uvjereni su da je Kate ponovno trudna i da je to dala naslutiti kada je njezina kćerkica Charlotte krenula u školu.

Kate Middleton svaki put prije objave trudnoće napravi vidljivu promjenu frizure, a to je napravila i sada. Kate je posvijetlila kosu i skratila je, baš kao što je napravila i prije objave svih svojih trudnoća.

Drugi znak da je vojvotkinja trudna jest taj što se oslobodila nekih kraljevskih obveza u sljedećih nekoliko mjeseci. Novinari smatraju da je to napravila jer je u sve tri trudnoće do sada imala jake mučnine u prva tri mjeseca trudnoće, a u prvoj je trudnoći čak završila u bolnici. Možda je Kate opet u prvom tromjesječju trudnoće pa joj ponovno treba odmor i stalna zdravstvena njega kako bi sve prošlo čim glađe. 

Iako ta glasina nije potvrđena iz Kensingtonske palače, uskoro ćemo saznati je li istinita ili ne jer se takva vijest ne može dugo skrivati. 

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Christina Aguilera (Foto: Profimedia) Christina Aguilera (Foto: Profimedia) Christina Aguilera (Foto: Getty) Christina Aguilera (Foto: Getty) +10 Christina Aguilera (Foto: Profimedia) Celebrity Možete li prepoznati nekadašnju seks-bombu raskošnog glasa koja je bila san svakog tinejdžera?

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene