'Sexy time'

Kate i William na drugom medenom mjesecu - zatvorili se na tjedan dana

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Kraljevski par ima puno obaveza, no prije svega žele vrijeme samo za sebe. Tako su se Kate Middleton i princ William uputili u toplije krajeve – i to bez sina!

Omiljeni britanski par Kate Middleton i princ William otišli su iz Londona i kraljevske palače, te su se uputili na sunčani odmor na Maldive. Otišli su u pratnji zaštitara, no maloga princa Georgea ostavili su kod kuće.

Pogledaj i ovo Princ Harry i Meghan Markle Iznenađeni? Evo kako su i kada Meghan Markle i princ Harry saznali da je Kate Middleton bolesna: "Nekoliko izvora potvrđuje da..."

Kate Middleton prekršila još jednu kraljevsku tradiciju!

Vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea odmaraju u luksuznom resortu s pet zvjezdica koje je zatvorila svoja vrata (ukupno 45 vila) kako bi kraljevskom paru zagarantirali privatnost.

Poučeni zadnjim tropskim odmorom nakon kojeg su izašle fotografije Kate Middleton u toplesu, kraljevski par je naučio svoju lekciju. Kate je i prije par tjedana bila na odmoru na otoku Mystiqueu s malim princem dok je William obavljao dužnosti, a sada pune baterije prije nego li i krenu na turneju po Australiji, piše Daily Mail.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene