Zanosna plavuša

Od balerine do informatičarke koja kroči modnim pistama: Tko se krije iza lica seksi anđelice?

Karlie Kloss (Foto: Getty Images) Karlie Kloss (Foto: Getty Images) getty images 1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Karlie Kloss (Foto: Profimedia) Karlie Kloss (Foto: Getty Images) Karlie Kloss (Foto: Getty Images) Karlie Kloss (Foto: Getty Images) Karlie Kloss (Foto: Profimedia) Karlie Kloss (Foto: Getty Images) Karlie Kloss (Foto: Profimedia) Karlie Kloss (Foto: Profimedia) Karlie Kloss (Foto: Profimedia) Karlie Kloss (Foto: Profimedia) +4 Karlie Kloss (Foto: Profimedia) Galerija

Prekrasna Viktorijina anđelica Karlie Kloss proslavila je 27. rođendan.

Američka manekenka plave kose i lijepog lica, Karlie Kloss već je godinama na top listama najplaćenijih modela današnjice. Vitka, visoka i seksi, Karlie je vrhunac slave stekla stupivši u redove Viktorijinih anđelica, najelitnije "postrojbe" manekenki na svijetu. 

Pogledaj i ovo Naomi Campbell (Foto: Getty) Često bila na sudu Svi skandali Crne Pantere vatrene naravi: Vladarica modnih pista asistente je gađala mobitelima, tukla ih i prijetila im

Ova lijepa dama navršila je 27 godina, a njezina životna priča neobična je mješavina natjecanja ljepote, modnih pista i revnog učenja. 

Amerikanka danskog i njemačkog porijekla Karlie, rođena je u vjetrovitom gradu Chicagu 1992., a majka ju je već sa tri godine upisala na intenzivne sate klasičnog baleta. Iako Karlie nije postala balerina niti profesionalna plesačica, priznala je kako je za mačkaste pokrete i senzualan hod po modnim pistama balet bio savršen trening. Mukotrpne sate vježbanja u baletnim papučicama Karlie je zamijenila štiklama i brzinom svjetlosti vinula se u zvjezdane visine. 

Ljepotica je otkrivena kada joj je bilo 14 godina, a lovac na modele uočio ju je dok je radila na štandu na jednom dobrotvornom događanju. Iste godine snimila je svoju prvu naslovnicu časopisa, a izašla je i u Vogueu kao jedna od mladih nada modne scene. Urednica slavnog časopisa opisala je Karlie kao "gotovo slavnu". 

Iako su u njoj svi vidjeli veliki potencijal, nije se ni slutilo koliko će velika zvijezda Karlie postati. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

First one to blink loses

Objavu dijeli Karlie Kloss (@karliekloss)

Kada joj je bilo samo 17 godina zbog nje su dvije elitne modne agencije čak završile i na sudu. Naime, Karlie je prvo potpisala za jednu da bi zatim prešla u drugu agenciju. Zbog tog iznenadnog transfera došlo je do sudske tužbe jer njezina matična agencija nije bila zadovoljna s time što su joj preuzeli zvijezdu u usponu. 

Na kraju je stvar riješena tako što je Karlie prešla u treću agenciju - IMG Models. 

Uskoro je plavokosa ljepotica postala muza Johna Galliana koji je dizajnirao za Dior. Kao zaštitnom licu te luksuzne modne kuće, Karlie je samo nebo bilo granica. 

Zaštitni stil ove slavne manekenke njezin je iznimno samouvjeren hod po modnim pistama. Snagu Karlieinog nastupa mnogi opisuju s riječi "moćno", a u kombinaciji s klasičnom ljepotom taj se spoj pokazao vrlo efektnim. 

Tyra Banks priznala je kako joj je omiljena manekenka današnjice upravo Karlie i to zbog njezina atipičnog izgleda. 2011. Karlie je postala Viktorijina anđelica i svoju dugu plavu kosu ostavila iza sebe. Naime, veliki profesionalni uspjeh pratila je i hrabra odluka da će odrezati kosu na dužinu francuskog boba. 

Frizura je ubrzo potala toliko popularna među manekenkama diljem svijeta da su je prozvali "Karlie". 

Osim što je šetala modnim pistama i snimala editorijale za donje rublje, Karlie je glumila i u mnogim videospotovima svoje najbolje prijateljice Taylor Swift. Strastvena ljubiteljica pop glazbe, Karlie se upoznala s Taylor na jednom partiju i od tada su dvije slavne dame postale nerazdvojne. 

Osim što voli glazbu, Karlie obožava i kompjutorske igrice, a zbog toga je pokrenula i posebnu zakladu iz koje dodjeljuje stipendije djevojkama koje žele studirati kompjutorske znanosti. Stipendija se zove "Kode and Klossy."  Zanimljivo je i kako je sama manekenka 2015. odlučila na dvije godine svoju karijeru modela staviti na čekanje ne bi li studirala informatičke znanosti na New York University.

Ova zamamna dama vodi poprilično pitom ljubavni život, pa je tako od 2012. u vezi s Joshuom Kushnerom, bogatašem i investitorom s kojim se zaručila 2018. S obzirom da je Kushner Židov, Karlie se i sama preobratila na judaizam. 

Par se vjenčao u listopadu 2018., a paru nije bilo dovoljno jedno vjenčanje pa su imali dva. Druga luksuzna ceremonija održala se u lipnju 2019., a Joshua i Karlie danas slove za jedan od najljepših i najstabilnijih parova svijeta slavnih. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

1 month ❤️

Objavu dijeli Karlie Kloss (@karliekloss)

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene