Izazvao zgražanje

Što je sa zubima? Evo kako to izgleda kad se jedan od najmoćnijih ljudi u svijetu mode napokon nasmije

Karl Lagerfeld (Foto: Getty Images) Karl Lagerfeld (Foto: Getty Images) Getty Images 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Karl Lagerfeld (Foto: Profimedia) Karl Lagerfeld (Foto: Getty Images) Karl Lagerfeld (Foto: Getty Images) Karl Lagerfeld (Foto: Getty Images) Karl Lagerfeld (Foto: Getty Images) Karl Lagerfeld (Foto: Getty Images) Karl Lagerfeld (Foto: Getty Images) Karl Lagerfeld (Foto: Getty Images) +0 Karl Lagerfeld (Foto: Getty Images) Galerija

Karl Lagerfeld u Parizu je napravio nešto što zbilja jako rijetko čini - nasmijao se i tako pokazao osmijeh koji je mnoge iznenadio.

Legendarni modni dizajner i jedno od vodećih imena modne industrije Karl Lagerfled, bio je počasni gost paljenja božićnih lampica na pariškom Champs-Elyseeu, gdje se pojavio u gotovo neprepoznatljivom izdanju.

Pogledaj i ovo Meghan Markle (Foto: Getty Images) Može li slađe? Radost i veselje Sussexovih: Mama Meghan otkrila detalje iz života malenog Archiea koji otapaju srce

85-godišnji dizajner bio je odjeven u klasičnu crnu kombinaciju, s kosom svezanom u rep i neizostavnim crnim naočalama, no pažnju je plijenio njegov osmijeh.

Naime, čini se da je Karl izgubio nekoliko zuba, što nije ni pokušao prikriti pozirajući sa širokim osmijehom pred okupljenim fotografima.

"Izgleda da Karl inače ima običaj na zubima nositi krunice i ljuskice, a sada se priprema zamijeniti ih. No godine zanemarivanja i eventualnog straha od stomatologa doveli su Karlove zube do ovakva stanja. Moguće i da je doživio neku vrstu nesreće ili traume s prednjim zubima", rekao je stomatolog dr. Richard Marquesa za Daily Mail.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene