Poznat lik

Kako se ono zove: Ovo su najpodcjenjeniji glumci svih vremena

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Ovi glumci spadaju u kategoriju onih čija lica znate, ali njihovih imena ne možete se nikako sjetiti...

Glumci koje vam predstavljamo su oni čijih se imena nikada nećete sjetiti, a gledali ste ih u puno filmova i znate im lica, no jednostavno nisu imali sreće da postanu planetarno popularni.

Pogledaj i ovo Ron Perlman i Allison Dunbar (Foto: Instagram) Otkrivena prava istina Glumac se tek sad razvodi od supruge iako je još u svibnju javno ljubovao sa seksi kolegicom

Transformacije slavnih koje ostavljaju bez teksta!

Karl Urban

Ne, ne radi se o suprugu Nicole Kidman, Keithu Urbanu, već o Karlu Urbanu. Urban je već dva desetljeća u filmskoj industriji, a glumio je u filmovima 'Ghost ship', 'Star trek', 'The Lord of the Rings' i drugima. No, sve te uloge nisu bile dovoljne da bi ostao zapamćen kod gledatelja.

Ron Perlman

Rona vjerojatno ne pamtite po ulozi u filmu 'Hellboy', gdje je potpuno prekriven maskom. Neke od njegovih istaknutijih uloga odigrao je dok većina današnjih gledatelja još nije ni bila rođena, poput onih u 'Sons of Anarchy', 'Hellboy'...

Nathan Fillion

Iako je imao nekoliko zapaženih uloga, to ipak nije bilo dovoljno dobro da bi stekao poštovanje publike koja će ga upamtiti. Fillion je glumio u filmovima 'Saving private Ryan', 'Firefly', a glumio je i u seriji 'Castle'.

James McAvoy

Uloga u filmu 'Wanted' s Angelinom Jolie bila je dovoljna da McAvoy skrene pažnju na sebe, no ipak mu je slavna Angie preotela slavu. Iako je ostvario zapaženu ulogu u seriji 'Shameless', to ipak nije dovoljno za prepoznavanje.

Paul Bettany

Nakon uloge u filmu 'A Knight's Tale', dobio je ulogu doktora u 'Master and commander', a glumio je i albina u 'Da Vincijevom kodu'. Bettany je glumio i u filmovima 'A Beautiful mind' te 'Iron Man', no čini se ni da to nije bilo dovoljno za prepoznavanje od strane publike.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene