Jedva dočekali!

Vrsaljko objavio preslatku fotku s kćeri, a njegova Kaja otkrila kako se provode kad su sami!

Kaja Vidmar Kaja Vidmar Kaja Vidmar/Instagram 1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Kaja Vidmar i Šime Vrsaljko Kaja Vidmar Kaja Vidmar Kaja Vidmar Kaja Vidmar Kaja Vidmar Kaja Vidmar Kaja Vidmar Kaja Vidmar Kaja Vidmar - 3 +8 Kaja Vidmar - 1 Galerija

Kaja Vidmar objavila je fotografiju sa Šimom Vrsaljkom koji ju je odlučio provozati na jet-skiju.

Lijepa djevojka našeg nogometaša Šime Vrsaljka, Kaja Vidmar pokazala je svojim pratiteljima na Instagramu kako se njih dvoje provodi i uživa u morskim radostima na našoj obali.

Pogledaj i ovo Šime Vrsaljko I bio je najmlađi Vatreni! Pogledajte kako je Šime Vrsaljko izgledao prije 13 godina, njegovao je malo drugačiji imidž nego danas!

Kaja je tako objavila fotografiju na kojoj se ona i Šime voze jet-skijem, a pritom je do izražaja došla i njezina oblikovana pozadina, ali i Vrsaljkove brojne tetovaže koje su mu tijekom godina postale zaštitni znak. On je pak u pričama na svom profilu na Instagramu objavio novu fotografiju s njihovom kćeri Viktorijom i rastopio sve obožavatelje. 

Fotografiju pogledajte OVDJE

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kaja Vidmar (@kaja.vidmar)

Otkako su, nakon brojnih šuškanja, konačno priznali da su postali nova obitelj, Kaja i Šime ne prestaju dijeliti predivne obiteljske trenutke na svojim društvenim mrežama.

Kaja je tako nedavno objavila fotografiju na kojoj se vide njezine i kćerine noge, a Šime fotografiju na kojoj je pozirao sa svoje dvoje djece, malenom Viktorijom i sinom Brunom kojeg je dobio s bivšom suprugom Mateom.

Kaja je višemjesečna šuškanja o njihovoj vezi potvrdila crtežom njih troje uz opis ''Moje sve'', a otad je osvanula i prva zajednička fotografija s jahte i međusobna dijeljenja na društvenim mrežama.

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Petra Ecclestone i Sam Palmer Petra Ecclestone Bernie Ecclestone i Petra Ecclestone Bernie Ecclestone i Petra Ecclestone +8 Petra Ecclestone i Sam Palmer - 5 Celebrity Udala se kći najbogatije Hrvatice, intimna ceremonija održana je u njenom domu, ali raskoši nije nedostajalo

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Jasna Ivanović Marin Ivanović Stoka - 3 Marin Ivanović Stoka - 1 Marin Ivanović Stoka - 2 +10 Marin Ivanovic Stoka (Foto: Promo) Celebrity Stoka objavio fotku sa suprugom koju ne viđamo često, evo kako izgleda ljepotica zbog koje je ostavio buran život

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene