Potvrđen novi par

Slavna mama čuvala ju je od svijeta slavnih i loših dečki, a sad ljubi jednog od gorih u Hollywoodu

Kaia Gerber i Cindy Crawford (Foto: Profimedia) Kaia Gerber i Cindy Crawford (Foto: Profimedia) Profimedia 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Kaia Gerber i Cindy Crawford (Foto: Profimedia) Kaia Gerber i Cindy Crawford (Foto: AFP) Kaia Gerber i Cindy Crawford (Foto: AFP) Pete Davidson (Foto: Profimedia) Pete Davidson i Margaret Qualley (Foto: Profimedia) Kate Beckinsale, Pete Davidson (Foto: Profimedia) Ariana Grande, Pete Davidson (Foto: Profimedia) Kaia Gerber (Foto: AFP) Kaia Gerber (Foto: Instagram) +0 Kaia Gerber i Cindy Crawford (Foto: Instagram) Galerija

Cindy Crawford godinama pazi na to kako se njezina djeca ponašaju u javnosti i što rade, pa ne znamo koliko je sretna zbog veze svoje kćeri Kaije Gerber s Peteom Davidsonom.

Ovaj par nismo mogli spojiti ni u najluđim snovima.

Pogledaj i ovo Kaia Gerber i Cindy Crawford (Foto: Instagram) iste su! Skinula se u toples i još jednom potvrdila da je dostojna nasljednica svoje prekrasne mame kojoj najviše i duguje slavu

Krajem listopada počela se šuškanja o tome da je komičar Pete Davidson osvojio 18-godišnju manekenku Kaiju Gerber, koja je svjetsku slavu stekla kao kći jednog od najpoznatijih top-modela svijeta Cindy Crawford.

Cindy i suprug Rande Gerber godinama su pomno pazili na kćer i sina Presleyja te manekenka ne skriva kako i sada pazi na to što rade u javnosti, no čini se kako ovo ni ona nije mogla spriječiti.

Podsjetimo, 25-godišnji komičar poznat je po neumjesnim ispadima u javnosti, problemima s ovisnošću i depresijom te kratkim vezama s brojnim poznatim damama, koje su ga i proslavile.

Tako je nakon propalih zaruka s Arianom Grande, aferom s 46-godišnjom Kate Beckinsale te vezom od nekoliko mjeseci s novom holivudskom miljenicom Margaret Qualley, Pete osvojio i Kaiju, s kojom provodi vrijeme u New Yorku u njezinu stanu te na romantičnim večerama.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kaia (@kaiagerber) on

Zanimljivo, s mladom manekenkom prvi je put uhvaćen svega tri tjedna nakon prekida s Margaret, no mladi par zasad ne komentira prirodu svoga odnosa. Kaia se nedavno pojavila na jednom eventu samo s majkom na koju neodoljivo sliči te bakom, a Cindy je pucala od ponosa na svoju nasljednicu, iako je na nekoliko fotografija izgledalo kao da joj baš i nije drago zbog vijesti o romansi s Peteom.

No sve su to i dalje nagađanja jer Cindy nije komentirala privatni život svoje mlađahne nasljednice, barem ne zasad. Tko zna, možda ova veza posrnulog komičara potraje barem malo duže nego prethodne. 

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Lottie Moss (Foto: Profimedia) Lottie Moss (Foto: Profimedia) Lottie Moss (Foto: Profimedia) Lottie Moss (Foto: Profimedia) +4 Lottie Moss (Foto: Instagram) Celebrity S prednje strane djelovala je još i pristojno, a kad se okrenula, fotografi su imali što zabilježiti

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene