Dobra fora

S prednje strane djelovala je još i pristojno, a kad se okrenula, fotografi su imali što zabilježiti

Lottie Moss (Foto: Profimedia) Lottie Moss (Foto: Profimedia) Profimedia 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Lottie Moss (Foto: Profimedia) Lottie Moss (Foto: Profimedia) Lottie Moss (Foto: Profimedia) Lottie Moss (Foto: Profimedia) Lottie Moss (Foto: Instagram) Lottie Moss (Foto: Instagram) Lottie Moss (Foto: Instagram) Lottie Moss (Foto: Profimedia) +0 Lottie Moss (Foto: Profimedia) Galerija

Lottie Moss pojavila se na jednom londonskom događanju u prozirnoj haljini.

Lottie Moss uspješna je manekenka koja je krenula stopama svoje starije i slavnije polusestre Kate Moss, i koja se uvijek trudi svojim odjevnim kombinacijama sve impresionirati gdje god da se pojavi.

Pogledaj i ovo Nicola Peltz Drama iz pozadine Procurile bijesne poruke Beckhamove snahe koje je slala zbog vjenčanja, neki su zbog nje završili i u suzama

To joj je ponovno uspjelo na jednom modnom događanju održanom u Londonu, gdje se pojavila u prozirnoj haljini i svima ponosno pokazala pozadinu i dekolte za koji je priznala da ga je popravila na estetskoj operaciji.

"Operirala sam grudi i jako sam sretna zbog toga. Morate trošiti novac na same sebe i biti dobri prema sebi, a to su neke stvari koje žene vole raditi", izjavila je bila za Daily Mail.

Inače, ovih se dana šuška o njezinoj aferi s Brooklynom Beckhamom koja je trajala prije nego što je on počeo vezu sa, sada već bivšom djevojkom, također britanskom manekenkom Hanom Cross.

Izvor blizak obitelji Beckham otkrio je za The Sun kako njegovi roditelji David i Victoria nisu bili presretni tom viješću te da su ozbiljno zabrinuti za njegovu reputaciju.

"Pomisao da ima nešto s Lottie Moss, koja ima reputaciju djevojke koja često mijenja dečke, zapravo je bila njihova najgora noćna mora. Osjećali su se posramljeno zbog toga", izjavio je izvor.

Brooklyn i Lottie poznaju se dugi niz godina i ona je britanskim medijima potvrdila da stvari između njih dvoje na kraju ipak nisu postale ozbiljne. Nakon toga Lottie je postala prijateljica s Brooklynovom bivšom djevojkom Hanom te se s njom često druži i izlazi.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Blanca Blanco (Foto: AFP) Blanca Blanco (Foto: AFP) Blanca Blanco (FOTO: Profimedia) Blanca Blanco (FOTO: Profimedia) +6 Blanca Blanco i John Savage (Foto: AFP) Celebrity Tko je žena koja godinama pohodi crvene tepihe, a zapravo nije zvijezda, već voli golišave outfite?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene