Stvarno se pokajao?

Učinio je sve kako bi vratio njezino povjerenje, a najnovije fotografije dokazuju da je u tome i uspio?

Jessica Biel i Justin Timberlake (Foto: AFP) Jessica Biel i Justin Timberlake (Foto: AFP) Afp 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Jessica Biel i Justin Timberlake (Foto: AFP) +0 Jessica Biel i Justin Timberlake (Foto: Instagram) Galerija

Justin Timberlake i Jessica Biel žele uvjeriti javnost da je nakon skandala s njihovim brakom sve u redu.

Posljednjih nekoliko tjedana poprilično je burno za pjevača Justina Timberlakea i njegovu suprugu, glumicu Jessicu Biel, s kojom je u braku osam godina. Naime, brak im je bio ozbiljno poljuljan nakon što je on snimljen u neugodnoj situaciji za njega, i to kad kako alkoholiziran razmjenjuje nježnosti s kolegicom Alishom Wainwright.

Pogledaj i ovo Justin Timberlake i Jessica Biel (Foto: Getty Images) prebrodili krizu Nitko nije znao da je trudna: Drugo dijete rodila u tajnosti nakon što su joj supruga uhvatili da se pipka s kolegicom

No čini se kako su najteži dani iza njih jer je par snimljen u zajedničkoj šetnji i odlasku na kavu u New Yorku. Sudeći po fotografijama, bili su dobro raspoloženi, nisu skidali osmijehe s lica, a Jessica je supruga držala za ruku.

Snimku iz šetnje pogledajte ovdje.

To je jedno od prvih javnih pojavljivanja nakon Justinove navodne afere, samo nekoliko dana nakon što je u javnost procurila informacija da je Jessica još uvijek uzrujana zbog fotografija na kojima Justin za ruku drži Alishu tijekom jednog noćnog izlaska u New Orleansu, gdje zajedno snimaju film.

Sudeći prema fotografijama, par je javnosti želio dati do znanja kako je cijela drama iza njih te da za njihov brak trenutačno ne postoji nikakva opasnost.

Justin se na Instagramu javno ispričao Jessici, baš kao i ostalim članovima svoje obitelji koji su zbog njega morali proživljavati određene neugodnosti.

Par je u braku od 2012. godine, a zajedno imaju 4-godišnjeg sina Silasa Randalla Timberlakea.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene