Opa, miško!

I on blista nakon razvoda: Mi ne vidimo ništa drugo osim ovih bicepsa na bivšem mužu Jennifer Aniston, a vi?

Justin Theroux Misici (Foto: Profimedia) Justin Theroux Misici (Foto: Profimedia) Profimedia 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Justin Theroux Misici (Foto: Profimedia) Justin Theroux Misici 2 (Foto: Profimedia) Jennifer Aniston i Justin Theroux (Foto: Profimedia) +0 Justin Theroux i Jennifer Aniston (Foto: Profimedia) Galerija

Justin Theroux, poznat i kao bivši suprug Jennifer Aniston, viđen je u New Yorku s novim ljubimcem

Holivudski glumac i redatelj poznat je i kao bivši suprug Jennifer Aniston.

Pogledaj i ovo Justin Theroux (Foto: Getty) Nije dugovao objašnjenje Justin Theroux konačno progovorio o razvodu od Jennifer Aniston: "Srce mi se slomilo"

Radi se o 46-godišnjem Justinu Therouxu, koji se početkom godine rastao od mnogo popularnije supruge i holivudske miljenice Jennifer Aniston, i to nakon svega dvije godine braka. Pravi razlozi iznenadnog prekida nikada nisu službeno potvrđeni, a spominjale su se razne stvari: od Brada Pitta, brojnih Justinovih ljubavnica, do činjenice kako glumica nije željela djecu.

 

A post shared by @justintheroux on

Kako god bilo, par se rastao nakon sedam godina ljubavi, a čini se kako nakon prekida nije procvjetala samo Jennifer, već i njezin suprug koji je očito postao redoviti gost teretane sudeći po vidno većim bicepsima, koje je nedavno ponosno pokazao šetajući se sunčanim New Yorkom, sa svojim novim ljubimcem.

Justin Theroux Misici (Foto: Profimedia) Justin Theroux Misici (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Radi se o preslatkoj pitbulici Kumi, koju je glumac spasio iz azila, čime je pokazao kako se osim mišićima, može pohvaliti i velikim srcem.

A tko je, osim Kume, zarobio njegovo srce nakon razvoda, još uvijek se ne zna jer se dotični često može vidjeti u društvu raznih žena, za koje tvrdi da su mu samo prijateljice. 

 

A post shared by @justintheroux on

Navodno su ga upravo ta brojna prijateljstva koštala braka sa slavnom "prijateljicom", koja nije htjela tolerirati da se njezin suprug druži s toliko žena. Kao razlog prekida spominjala se i australska glumica Naomi Watts, s kojom je Justin blizak već godinama, no šuškalo se kako se nakon njezina razvoda njihov odnos pretvorio u nešto više od prijateljstva.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene