Odlazi na terapije

Crkveno vjenčanje slavnog para na čekanju: Pjevač ima zdravstvenih problema, pričekat će neki bolji trenutak

Hailey Baldwin i Justin Bieber (Foto: Profimedia) Hailey Baldwin i Justin Bieber (Foto: Profimedia) Profimedia 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Justin Bieber i Hailey Baldwin (Foto: Profimedia) Hailey Baldwin i Justin Bieber (Foto: Profimedia) Justin Bieber (Foto: Instagram) Justin Bieber (Foto: Profimedia) Justin Bieber i Hailey Baldwin (Foto: Getty Images) Hailey Baldwin, Justin Bieber (Foto: Getty) Justin Bieber (Foto: Getty Images) Hailey Baldwin i Justin Bieber (Foto: Profimedia) Justin Bieber, Hailey Baldwin (Foto: Profimedia) Justin Bieber, Hailey Baldwin (Foto: Profimedia) +0 Justin Bieber (Foto: Profimedia) Galerija

Justin Bieber osjeća se loše, unatoč nedavno sklopljenom braku s manekenkom Hailey Baldwin.

Američki pjevač, nekadašnja tinejdžerska zvijezda, 24-godišnji Justin Bieber potražio je psihološku pomoć kako bi riješio vlastiti problem borbe s depresijom.

Pogledaj i ovo Justin Bieber pa kako vrijeme leti! Znate li koliko Justin Bieber ima godina? Obožavatelji u nevjerici nižu komentare: "Ma nemoguće, ostarjeli smo..."

Više izvora bliskih pjevaču potvrdilo je tu vijest magazinu People, no inzistirajući kako depresija nije ni na koji način povezana s njegovom suprugom Hailey Baldwin i brakom kojeg su nedavno sklopili.

"Trenutno se malo bori. Nema to veze s Hailey, jako je sretan što ju je oženio. Riječ je o nekom drugom, mentalnom problemu. Dobiva kvalitetnu pomoć i odlazi na terapije. Uvjeren je kako će se uskoro osjećati bolje", izjavio je jedan od izvora dodajući kako se Justin osjeća umorno i bezvoljno.

Jedna od posljednjih Justinovih fotografija snimljena je na ulicama Los Angelesa, tijekom šetnje s pastorom Hillsong crkve, Carlom Lentzom. Lentz ga je tom prilikom zagrlio oko vrata, a prošetali su s osmijesima na licu i prisno razgovarajući.

Justin Biber postao je slavan pjevač diljem svijeta još kao tinejdžer kojeg su obožavale djevojčice diljem svijeta. Nedavno je priznao kako je iznenadna slava loše utjecala na njega te da danas ima problema s povjerenjem u ljude.

"Bilo mi je teško vjerovati ljudima, borio sam se s mišlju da me ljudi iskorištavaju i da uopće nemam nikoga. Jedna od bitnih stvari bila je i vjera u samoga sebe. Ja sam taj koji je emocionalno nestabilan. Nastojim pronaći vlastiti mir. Mislim da mi je previše stao i želim da sve bude dobro te da se sviđam ljudima. Hailey je realna i ima razvijenu osobnost, a to je ono što ja trebam", otkrio je Justin u jednom od nedavnih intervjua, u kojem je između ostalog priznao i kako on i Hailey nisu imali seksualne odnose prije braka.

Justin i Hailey su sve do prije nekoliko dana planirali svadbeno slavlje za članove obitelji i prijatelje kao i razmjenu zavjeta u crkvi, međutim ono je sada definitivno odgođeno jer je Justinovo mentalno zdravlje najvažnije. 

"Imati će svadbenu ceremoniju jednog dana. Justin je trenutno usredotočen na vlastito zdravlje", otkrio je izvor blizak pjevaču za magazin People

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Barbara Nola, Lukas Nola (FOTO: Luka Stanzl/PIXSELL) Barbara Nola, Lukas Nola (FOTO: Luka Stanzl/PIXSELL) Barbara Nola, Lukas Nola (FOTO: Luka Stanzl/PIXSELL) Barbara Nola, Lukas Nola (FOTO: Luka Stanzl/PIXSELL) +0 Barbara Nola, Lukas Nola (FOTO: Luka Stanzl/PIXSELL) Celebrity Zaledila poglede: Svi su gledali u nevjerojatno cool izdanje simpatične Barbare

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Domenica (FOTO: Dorijan Elezović) Domenica, Dorijan Elezović (FOTO: Dorijan Elezović) Domenica (FOTO: Dorijan Elezović) Domenica (FOTO: Dorijan Elezović) +0 Domenica (FOTO: PR) Celebrity Otvorila nam je dušu: Domenica Žuvela progovorila o ljubavi, politici, ali i podmetanju na estradi

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Premijerka Jadranka Kosor (Foto: IN Magazin) - 6 Fotografija premijerke Jadranke Kosor (Foto: IN magazin) Premijerka Jadranka Kosor (Foto: IN Magazin) - 5 Premijerka Jadranka Kosor (Foto: IN Magazin) - 4 +2 Premijerka Jadranka Kosor (Foto: IN Magazin) - 3 inMagazin Jadranka Kosor progovorila o izazovima samohranog majčinstva: ''Pokušali su mi sinu svašta natrpati''

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene