Stigla ih pravda

Megapopularni pjevači završili iza rešetaka: Skandal koji potresa svijet jer su se hvalili snimkama zločina

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Dvoje glazbenih senzacija, Jung Joon-young i Choi Jong-hoon osuđeni su za brizalno silovanje dviju žena.

Svijet K-popa prepun je bizarnih skandala koji svako malo potresaju javnost. Nisu rijetki slučajevi samoubbojstava pjevača i pjevačica, a samoozlijeđivanje i seksualna zlostavljanja sastavni su dio južnokorejske glazbene scene koja je u proteklih par godina postala planetarno popularna. 

Pogledaj i ovo Nicki Minaj (Foto: Instagram) Molila manju kaznu Brat slavne reperice koja je udana za silovatelja dobio 25 godina zbog istog gnjusnog zločina

Sada su se svjetski mediji pak raspisali o strašnom slučaju koji trenutno potresa K-pop, a radi se o okrivljujućoj optužbi protiv dvojice zvijezda, Jung Joon-young i Choi Jong-hoona koji su okrivljeni za brutalno silovanje dviju žena. 

Sudac u Seulu presudio je da su ove dvije mlade zvijezde krive za silovanje, a dodatna otegotna okolnost u njihovom je slučaju bila i ta što su se snimali za vrijeme seksa i pri tome se iživljavali nad žrtvama. Sud je zaključio kako su žene tretitrali kao "objekte za vlastito seksualno zadovoljstvo" te da je njihov tretman bio nehuman. 

Kada su čuli presudu i Jung Joon-young i Choi Jong-hoon su počeli plakati. Navodno su djevojke silovali u dvije prilike tijekom 2016. godine. 

Jung je uz to optužen i za snimanje seksa sa drugim ženama bez njihova pristanka i znanja, kao i za dijeljenje tog pornografskog sadržaja bez njihova pristanka. Za svoje je prijestupe Jung dobio šest godina zatvora, a Choi pet. 

Obojica su uz to bili pripadnici internetskih grupa u kojima su se dijelile snimke amaterskog seksa, ali i šale o drogiranju i silovanju žena. 

Saznaje se i da su njihove žrtve bile drogirane te nisu bile u stanju pružiti bilo kakav otpor svojim napadačima. 

"Teško je i zamisliti silnu patnju koju su žrtve morale iskusiti", rekao je sudac na kraju presude. 

Obojica muškaraca morat će proći i kroz 80 sati seksualne edukacije. 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene