Ali kakav šašav trenutak!

"Majo, dotakni mi guzu!": Pogledajte kako se Šuput snašla u nezgodnoj situaciji iz koje se nije mogla izvući!

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Juan Carlos Diez Soto Juan Carlos Diez Soto Juan Carlos Diez Soto Maja Šuput i Juan Carlos Diez Soto Juan Carlos Diez Soto Juan Carlos Diez Soto Juan Carlos Diez Soto Juan Carlos Diez Soto Juan Carlos Diez Soto Juan Carlos Diez Soto +1 Juan Carlos Diez Soto Galerija

Španjolac Juan Carlos Diez Soto imao je zanimljivu molbu za Maju Šuput nakon neobičnog nastupa u showu "Supertalent" kojim je iznenadio publiku i žiri.

Druga epizoda nove sezone showa "Supertalent" donjela je čitavu paletu zanimljivih talenata, a među neobičnim kandidatima posebno se istaknuo Španjolac Juan Carlos Diez umjetničkog imena Soto.

Pogledaj i ovo Maja Šuput, Supertalent Kao da nije stvarna! Maja Šuput postala je živa lutka: Pazilo se na baš svaki detalj, a rezultat će vas zapanjiti!

"Moj talent je malo čudan, ali zabavan i težak. Moram trenirati i biti u formi za ono što radim", kazao je uoči nastupa uvjeren da će se Hrvatima svidjeti što radi, uz upozorenje da budu oprezni ako sami pokušaju izvesti njegovu vještinu.

"Prvo što ljudi kažu kad vide što radim je 'wow' i uhvate se za glavu u nevjerici. Ukusi su različiti, nekima se sviđa nekima ne, kažu beeh, ma ovo ničemu ne služi. Ali dobro, obično se ljudima sviđa, a kome se ne sviđa, neka se j***. Uživam u tome što radim, ali imam 52 godine i neću se dugo moći baviti ovime. Očekujem prolaz i pobjedu", dodao je pa je išetao na pozornicu pokazati svoj talent.

Ni žiriju nije htio otkriti o čemu se radi prije nego je krenuo s nastupom, a kada je počeo stražnjicom lomiti orahe i pistacije nisu mogli sakriti iznenađenje s lica te su zajedno s publikom prasnuli u smijeh.

Nakon što je uspješno izveo svoju točku, poželio je uvjeriti sve i da se ne radi o nikakvom triku.

"Majo, dotakni mi guzu", kazao je Šuput dok se spuštao prema njoj. Ona je kratko oklijevala, ali je ipak pristala to napraviti.

"Prava je!" potvrdila je nakon što mu je opipala stražnjicu, pa je na španjolskom dodala: "Guza, guza".

Soto se zatim žiriju pohvalio i kako u ovoj nesvakidašnjoj disciplini drži čak četiri svjetska rekorda koje je osvojio u Madridu, Milanu, Rimu i Istanbulu. U minuti je uspio razbiti čak 81 orah, a njegova vještina odvela ga je diljem svijeta. 

Svojim uspjesima hvali se i na Instagramu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Juan Karlos Diez Soto (@jk10soto)

Kazao je i da se dosada u ovoj iznenađujuće raširenoj disciplini natjecao sa Španjolcima, Francuzima, Kinezima, Amerikancima i ljudima iz brojnih drugih zemalja, no ne i s Hrvatima pa se nada se da će ih potaknuti da se i oni okušaju u tome.

"Vi ste zapravo Orašar. Ja sam u šoku da postoje natjecanja u ovoj disciplini, ali ako ste vi osvojili tolike nagrade, pa tko smo mi da vam sudimo", poručila mu je Maja nakon nastupa, na što joj je Davor Bilman dobacio : "Mi smo suci".

"Moram priznat da me vaš nastup dirnuo i da se veselim mogućnosti da vas gledamo dalje. Predivan talent", oduševljen je bio Janko Volarić Popović.

Od žirija je dobio tri "da" i jedino je od Martine Tomčić dobio "ne", a najavio je i da će za sljedeći put pokušati pripremiti nešto posve drugačije.

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Oleg Tatarynov Martina Tomčić Oleg Tatarynov Oleg Tatarynov +10 Oleg Tatarynov Celebrity Kad vidite mišićavog Ukrajinca, bit će vam jasno zašto je Maja zinula, ali potpuno se raspametila tek kad se predstavio, evo i zašto!

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 1 Maja Šuput Janko Popović Volarić, Martina Tomčić, Maja Šuput i Davor Bilman +6 Janko Popović Volarić, Martina Tomčić, Maja Šuput i Davor Bilman Celebrity Luda frizura Maje Šuput zasigurno će podijeliti mišljenja jer s ovoliko kose definitivno nije lako paradirati!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene