Snimka postala viralna

Suprugu Željka Joksimovića izvrijeđali zbog ponašanja prema mlađoj kolegici: "Baš bezobrazno"

Jovana Joksimović Jovana Joksimović Twitter screenshot/Platforma X 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Jovana Joksimović (FOTO: Instagram) Jovana Joksimović (FOTO: Instagram) Jovana Joksimović (FOTO: Instagram) Jovana Joksimović (Foto: Instagram) Jovana Joksimović (FOTO: Screenshot PrvaTV) Jovana Joksimović (FOTO: Screenshot PrvaTV) Jovana Joksimović (FOTO: Screenshot PrvaTV) +0 Jovana Joksimović Galerija

Jovana Joksimović uspjela je sve pomalo iznenaditi načinom na koji je u javljanju uživo razgovarala s kolegicom.

Supruga pjevača Željka Joksimovića, 38-godišnja Jovana Joksimović poznata je srpska televizijska voditeljica koja često vodi javljanja uživo i razgovore s drugim kolegama, a jednim od posljednjih uspjela je sve pomalo iznenaditi. 

Jovana je u svojoj emisiji razgovarala uživo s mladom kolegicom Željkom Mrđom o temi depresije u ovo doba godine, a njezin ton i pristup prema mnogima su bili neprimjereni.

"Jesi li ti depresivna?" upitala je Jovana Željku nakon što je završila sa svojim javljanjem.

Odgovorila joj je da nije, ali Jovana nije završila.

"Dobro, onda malo više entuzijazma, da objasnimo gledateljima da je lijepo, praznici", rekla joj je Jovana, a kolegica joj odgovorila da je u redu da se ljudi tako osjećaju i da ne moraju stalno biti nasmijani.

Snimka je uskoro postala viralna i počeli su se širiti brojni negativni komentari na Jovanin račun, a video je objavljen na jednoj stranici na Twitteru.

"Bezobrazno", "Doslovno najgora voditeljica u Srbiji", "Koje podsmijavanje ljudima koji se bore s tim", "Koliko je prazna", "Tko je ona da pita nekog je li depresivan ili nije", "Zauvijek antipatična", samo su neki od komentara na društvenim mrežama.

Jovani to nije bilo prvi put da se nekolegijalno odnosi prema kolegicama. Naime, početkom godine je razgovarala s kolegicom koja je izvještavala o stanju na cestama u zimskim uvjetima i jasno joj dala do znanja kako nije zadovoljna njezinim odgovorima.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene