Liječnici se bore

Plakala u emisiji uživo: Jovana Joksimović nije mogla suspregnuti suze kad je čula za stravičnu nesreću kolegice

Jovana Joksimović (FOTO: Screenshot PrvaTV) Jovana Joksimović (FOTO: Screenshot PrvaTV) 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Jovana Joksimović (FOTO: Screenshot PrvaTV) Dea Đurđević (FOTO: Instagram) Dea Đurđević (FOTO: Instagram) +0 Dea Đurđević (FOTO: Instagram) Galerija

Jovana Joksimović teško je podnijela vijest da joj je kolegica Dea Đurević stradala u prometnoj nesreći.

Jovana Joksimović bila je u šoku kada je čula što se dogodilo njezinoj kolegici Dei Đurđević. Tijekom programa uživo novinarka je izvještavala s mjesta događaja, a Jovana se borila sama sa sobom da ne zaplače, no ipak oči su joj bile pune suza.

Pogledaj i ovo Jovana Joksimović - 2 ''magična jovana'' Jovana Joksimović javila se s magičnog mjesta gdje je bila sa suprugom Željkom, ali svu pažnju ukrala je njezina haljina!

Ni njezinu kolegi Srđanu Predojeviću nije bilo lako i jedva je nastavio dalje.

Podsjetimo, voditeljica Dea Đurđević imala je lakši sudar s drugim automobilom, ali u trenutku kada je izlazila iz svojeg automobila kako bi se dogovorila s drugim vozačem što dalje na nju je naletio autobus i otkinuo joj ruku.

Voditeljica je hitno prevezena u bolnicu, a liječnici se na sve načine bore da joj spase ruku.

Inače, Dea Đurđević voditeljica je na PINK TV-u. U Beogradu je završila Fakultet političkih znanosti, smjer novinarstvo. Prije dvije godine počela je voditi ''Jutarnji program'', a mnogi je smatraju jednom od najzgodnijih TV voditeljica.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Dea Đurđević (FOTO: Instagram) Dea Đurđević (FOTO: Instagram) +0 Dea Đurđević (FOTO: Instagram) Celebrity Stravična nesreća u Beogradu: Na voditeljicu TV Pinka naletio autobus i otkinuo joj ruku!
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene