Skinula se do kraja!

Jennifer Lopez 53. rođendan proslavila je potpuno gola: Ovo je video koji je u kratkom roku skupio stotine tisuća lajkova!

Jennifer Lopez Jennifer Lopez Instagram/Screenshot 1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Lopez Jennifer Lopez Jennifer Lopez - 2 Jennifer Lopez - 1 Jennifer Lopez Jennifer Lopez Jennifer Lopez Jennifer Lopez i Ben Affleck Jennifer Lopez Jennifer Lopez - 1 +15 Jennifer Lopez - 2 Galerija

Jennifer Lopez povodom svojeg 53. rođendana lansirala je novu kampanju za svoj brend J.Lo Body, za koju se skinula do kraja.

Pjevačica i glumica Jennifer Lopez proslavila je 53. rođendan i još je jednom dokazala da su godine za nju samo broj.

Pogledaj i ovo Antonija Šola kao Jennifer Lopez - 22 Trebalo je ovo zapamtiti Pogledajte pobjedničku transformaciju naše pjevačice u latino divu, sve je očarala ovime: "Stalno smo gledali u tebe!"

Tim je povodom lansirala i novu kampanju za svoj brend J.Lo Body, u kojoj se skinula do kraja, a video je objavila na svojem Instagramu.

Osim svojeg "rođendanskog odijela", Lopez u novoj kampanji nosi i izazovni kupaći kostim s tangicama, u kojem je otkrila svoju slavnu stražnjicu, koju je navodno osigurala na 27 milijuna dolara, a video je u kratkom roku skupio stotine tisuća lajkova.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Jennifer Lopez (@jlo)

Inače, Jennifer se prije tjedan dana vjenčala za Bena Afflecka u Las Vegasu, nakon čega su proveli romantični medeni mjesec u Parizu.

Par se trebao vjenčati u rujnu 2003. godine, ali su vjenčanje odgodili samo nekoliko dana prije svečanosti. Naposljetku su otkazali zaruke u siječnju 2004. i prekinuli.

Ponovno su prohodali sredinom 2021. godine, a zaručili su se u travnju ove godine.

Lopez iza sebe ima tri propala braka, a s pjevačem Marcom Anthonyjem ima 14-godišnje blizance Emme Maribel Muniz i Maximiliana Davida Muniza.

Benu je ovo drugi brak, nakon što se 2018. razveo od glumice Jennifer Garner, s kojom ima troje djece, 16-godišnju kćer Violet, 13-godišnju Seraphinu i 10-godišnjeg sina Samuela.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Rozga Jelena Rozga Jelena Rozga Jelena Rozga +25 Jelena Rozga Celebrity Jelena Rozga pokazala je svoje raskošne grudi u mini topiću, a pažnju su privukle i njezine neobične hlače

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Leni Klum Leni Klum Leni Klum Leni Klum +2 Leni Klum Zanimljivosti Fotka kćeri Heidi Klum izazvala je veliku polemiku na Instagramu, i ona sama je zaključila da je pretjerala

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene