Kakav trbuh u 50.!

Ne možemo je se nagledati: Izgled za koji se doista treba namučiti komentirao i njezin bivši dečko

Jennifer Lopez (Foto: Instagram) Jennifer Lopez (Foto: Instagram) Instagram 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Lopez (Foto: Instagram) Jennifer Lopez (Foto: Instagram) Jennifer Lopez (Foto: Instagram) Jennifer Lopez (Foto: Profimedia) Jennifer Lopez (Foto: Profimedia) Jennifer Lopez (Foto: Profimedia) Jennifer Lopez (Foto: Instagram) Jennifer Lopez (Foto: Instagram) Jennifer Lopez (Foto: Instagram) +0 Jennifer Lopez (Foto: Profimedia) Galerija

Jennifer Lopez i dečko Alex Rodriguez 10 su dana izbjegavali šećere i ugljikohidrate.

Glumica i pjevačica ove će godine navršiti 50 godina.

Pogledaj i ovo Minea A mislila je da se zeznula Slatka krađa našoj je pjevačici ispunila davni san, a evo zašto joj je Minea rekla da je pravi zlatni paket!

Radi se o latino divi Jennifer Lopez, koja s godinama izgleda sve bolje, no zbog takvog izgleda i u petom desetljeću dosta se toga odriče.

Poznato je da ne jede šećer, ne puši i ne pije alkohol, a i svakodnevni je gost teretane, posebno otkad je započelu vezu s bejzbolašem Alexom Rodriguezom, koji je također ovisnik o teretani.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alex Rodriguez (@arod) on

Par često zajedno vježba, a prije nekoliko dana su pozvali obožavatelje i ostale slavne osobe da im se pridruže u izazovu u kojem neće jesti šećer i ugljikohidrate 10 dana. Jennifer i Alexu tako je ostao još jedan dan izazova, a pjevačica se ponovno pohvalila izgledom.

Bila je vrlo iskrena i o podijeljenim osjećajima posljednjih dana, pa je tako rekla da se osjeća puno bolje, no isto tako jedva čeka da prođe i taj posljednji dan režima. Njezin izgled u topiću i tajicama tako je na društvenoj mreži komentirao i njezin bivši dečko P. Diddy, koji je samo kratko napisao ''OMG''. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

Iako je uvijek imala zanosnu liniju, otkad se zaljubila u Alexa, Jennifer je postala prava ovisnica o vježbanju i zdravoj prehrani, a njezino je tijelo sve čvršće. Posebno upadaju u oko njezini čvrsti trbušnjaci kojima bi se hvalio baš svatko.

Bravo, Jen! 

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Ergić (Foto: Bojan Zibar/Zvonimir Ferina) Ivana Ergić (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Ivana Ergić (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Ivana Ergić (FOTO: Dusko Jaramaz/PIXSELL) +1 Ivana Ergić (FOTO: Dusko Jaramaz/PIXSELL) Celebrity Ovako je izgledala prije 13 godina kad je bila Miss Hrvatske, a i danas je prava ljepotica, ali s dugom kosom

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Aniston (Foto: Getty Images) Jennifer Aniston (Foto: Getty Images) Sandra Bullock (Foto: Getty Images) Sandra Bullock (Foto: Getty Images) +5 Noelle Sheldon i Jennifer Aniston (Foto: Profimedia) Celebrity U tome najviše ima podršku jedne osobe: Omiljena glumica postat će majka u 50. godini?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene