Istinska inspiracija!

Ova fotografija latino dive koja u srpnju slavi 50. rođendan natjerat će vas da odmah krenete u teretanu

Jennifer Lopez (Foto: Instagram) Jennifer Lopez (Foto: Instagram) Instagram 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Lopez (Foto: Instagram) Jennifer Lopez (Foto: Instagram) Jennifer Lopez (Foto: Instagram) Jennifer Lopez (Foto: Youtube Screenshot) Jennifer Lopez (Foto: Instagram) Jennifer Lopez i Alex Rodriguez (Foto: Instagram) Jennifer Lopez i Alex Rodriguez (Foto: Instagram) Jennifer Lopez (Foto: Profimedia) Jennifer Lopez, Alex Rodriguez (Foto: Profimedia) Jennifer Lopez i Alex Rodriguez (Foto: AFP) +0 Jennifer Lopez (Foto: Getty Images) Galerija

Jennifer Lopez u srpnju ove godine navršit će okruglih 50 godina.

Da latino diva ima jedno od najpoželjnijih tijela u svijetu šoubiznisa, poznato je odavno.

Pogledaj i ovo Jennifer Lopez (Foto: Instagram) Kakav trbuh u 50.! Ne možemo je se nagledati: Izgled za koji se doista treba namučiti komentirao i njezin bivši dečko

Radi se o glumici i pjevačici Jennifer Lopez, koja će u srpnju ove godine navršiti okruglih 50 godina. No izgleda li tako? Ni najmanje!

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

Ipak, pjevačica se itekako namuči da bi tako izgledala, a tu prije svega mislimo na zdravu prehranu te svakodnevno vježbanje, kojim ju je dodatno zaludio zaručnik Alex Rodriguez, umirovljeni bejzbolaš.

Par često zajedno vježba, a s vremena na vrijeme na 10 dana se odreknu ugljikohidrata kako bi izgledali još bolje. No velika i utegnuta stražnjica nije jedini dio tijela kojim se pjevačica može pohvaliti. Tu je svakako i njezin čvrsti trbuh, na kojem su jasno vidljive pločice na kojima joj zavide mnoge žene.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

Jennifer se po tko zna koji put pohvalila njima na Instagramu fotografijom na kojoj reklamira jedan brand sportskih tajica, ali je lukavo na njih iskombinirala sportski grudnjak kako bi otkrila trbuh.

Obožavatelji su ju odmah zatrpali brojnim komplimentima, kao i zaručnik Alex, za kojeg se neko vrijeme šuškalo da ju vara, no glasine su se stišale.

Kako god bilo, Jennifer je istinska inspiracija za odlazak u teretanu! 

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Romee Strijd (Foto: Profimedia) Romee Strijd (Foto: Profimedia) Romee Strijd (Foto: Instagram) Romee Strijd (Foto: Instagram) +8 Romee Strijd (Foto: Instagram) Celebrity Nema muškarca koji bi ju odbio, no ova plavokosa ljepotica od tinejdžerskih dana ljubi samo jednoga

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene