Kako ona izgleda!

Jennifer Lopez pozirala u toplesu, a atribut koji je osigurala za pozamašnu svotu izbacila je u prvi plan!

Jennifer Lopez Jennifer Lopez Jennifer Lopez/Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Lopez - 5 Jennifer Lopez Jennifer Lopez - 3 Jennifer Lopez - 1 Jennifer Lopez - 5 Jennifer Lopez i Ben Affleck - 3 Jennifer Lopez i Ben Affleck - 2 Jennifer Lopez i Ben Affleck - 1 Jennifer Lopez - 1 Jennifer Lopez +19 Jennifer Lopez i Ben Affleck - 4 Galerija

Jennifer Lopez objavila je fotografiju na kojoj pozira u toplesu, a za to je imala i poseban razlog.

Latino diva Jennifer Lopez iznenadila je svoje obožavatelje podijelivši novu fotografiju na svom profilu na Instagramu JLo Beauty, a na kojoj pozira bez viška odjeće.

Pogledaj i ovo Antonija Šola kao Jennifer Lopez - 4 "rasturila skroz" Evo kakve su reakcije gledatelja na pobjedničku transformaciju Antonije Šole u J.Lo, dobila je i prigodni nadimak!

53-godišnja pjevačica i glumica na sebi nema ništa osim bijelih gaćica dok leži i malo toga ostavlja mašti dok je njezina bujna pozadina kao glavni atribut u prvom planu, koji je inače osigurala na 27 milijuna dolara.

"Mjesec je svijesti o stresu i želim vas podsjetiti koliko je važno odvojiti vrijeme za brigu o sebi. Vrijeme posvećeno vama pomaže vašem mentalnom zdravlju i općem blagostanju", poručila je Jennifer.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli JLO BEAUTY by Jennifer Lopez (@jlobeauty)

Pritom je navela i pet načina na koje se oslobađa stresa, pa tako pazi na svoju rutinu njege kože, puno vježba, provodi vrijeme s voljenima, hrani se zdravo i trudi se biti kreativna.

Jennifer je nedavno za UsWeekly izjavila da joj kretanje i puno aktivnosti pomaže zadržati pozitivan mentalni stav.

"Nije tajna da je fitness vrlo važan dio mog života. Mislim da postoji pozitivna korelacija između tjelovježbe i mentalnog zdravlja", zaključila je.

Nedavno je u našim krajevima odjeknula vijest da Jennifer navodno krajem svibnja ove godine dolazi u Beograd, a povod je luksuzna privatna zabava jednog srpskog moćnika, no i na taj događaj stići će bez supruga Bena.

''S njom neće biti njezin muž Ben Affleck, to je sigurno. Svi ostali detalji o njezinu dolasku bit će poznati pred sam dolazak. Naravno, u ugovoru je navedeno i to da ako se dogodi da pjevačica bude spriječena doći, novac će u tom slučaju biti vraćen'', izjavio je anonimni izvor za Kurir.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Grašo i Hana Huljić Petar Grašo i Hana Huljić Petar Grašo i Hana Huljić Grašo Petar Grašo i Hana Huljić - 1 +26 Petar Grašo i Hana Huljić Celebrity Grašo i Hana nakon dugo vremena viđeni zajedno u javnosti, uživali su u šetnji s kćerkicom Albom!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Zrinka Cvitešić Zrinka Cvitešić Zrinka Cvitešić Zrinka Cvitešić - 2 +26 Zrinka Cvitešić - 3 Celebrity Neprepoznatljiva Zrinka Cvitešić pokazala adute koje inače krije, a objavila je i vijest koju su obožavatelji jedva dočekali!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene