Pohvalila se!

Lopez pokazala kako je izgledao trenutak kad je Alex kleknuo pred nju s prstenom vrijednim 5 milijuna dolara

Jennifer Lopez, Alex Rodriguez (Foto: Profimedia) Jennifer Lopez, Alex Rodriguez (Foto: Profimedia) Profimedia 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Lopez, Alex Rodriguez (Foto: Profimedia) Jennifer Lopez (Foto: Instagram) Jennifer Lopez (Foto: Profimedia) Jennifer Lopez (Foto: Profimedia) Jennifer Lopez i Alex Rodriguez (Foto: AFP) Jennifer Lopez (Foto: Getty Images) Jennifer Lopez (Foto: AFP) Alex Rodriguez, Jennifer Lopez (Foto: Getty Images) +0 Jennifer Lopez, Alex Rodriguez (Foto: Profimedia) Galerija

Jennifer Lopez i Alex Rodriguez zaručili su se tijekom vikenda na romantičnom odmoru, a pjevačica je sada pokazala kako je izgledao taj za njih važan trenutak.

Američka pjevačica i glumica Jennifer Lopez nalazi se u sedmom nebu nakon što ju je njezin dragi, bivši igrač bejzobla Alex Rodriguez, zaprosio na Bahamima.

Pogledaj i ovo Jennifer Lopez - 1 Potpuno nesređena Svjetska glazbena diva izjurila je iz hotela u izdanju u kojem je gotovo nikad ne vidimo, nove fotke neke su neugodno iznenadile

Unatoč naslovima kako je Alex vara koji su se pojavili odmah nakon vijesti o zarukama, Jennifer je pokazala koliko je sretna te je fotografiju trenutka prosidbe na plaži podijelila na svom profilu na Instagramu. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

43-godišnji Alex na fotografiji kleči na jednom koljenu i stavlja zaručnički prsten, čija se vrijednost procjenjuje na 5 milijuna dolara, na Jenniferinu ruku. Ona na fotografijama izgleda iznenađeno i impresionirano dok gleda dijamant na ruci.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

Osim Jennifer, sretni trenutak na svom je profilu na Instagramu podijelio i Alex.

"Nema puno riječi koje bih podijelio s tobom, samo osjećaji. Zahvalnost. Uzbuđenje. I samo radost. Znamo da trebamo raditi na svojoj obitelji i budućnosti na koju možemo biti ponosni, a to ne bismo mogli bez tebe", napisao je Alex.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Lepa Brena (Foto: Screenshot Youtube) Jelena Karleuša i Lepa Brena (Foto: Instagram) Divna Karleuša, Jelena Karleuša (Foto: Instagram) Divna Karleuša, Jelena Karleuša (Foto: Instagram) +2 Lepa Brena (FOTO: Instagram) Celebrity Bilo je to previše za nju: Lepa Brena u suzama i bez riječi napustila televizijski studio

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene