Bivši suprug

Želi ga potpuno IZBRISATI iz svojeg života!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Osim alimentacije i zajedničkog skrbništva, Jennifer Lopez ima još jedan zahtjev kad je u pitanju njezin razvod od Marca Anthonyja!

Jennifer Lopez želi samo jednu stvar kad je u pitanju njezin razvod s Marc Anthonyjem - svoje staro prezime!

Pogledaj i ovo Haris Džinović oči ga odale Utučeni Haris Džinović službeno se razveo od supruge Meline, nije mogao sakriti koliko je slomljen: "Ona je nikakva žena, sama je rekla da je materijalist...''

Dayanara Torres traži veću alimentaciju od Marca Anthonyja

J.Lo i njezin suprug Marc Anthony odlučili su se rastati još u srpnju 2011. godine. Marc je u travnju 2012. godine predao službeni zahtjev za razvod, no Jennifer mu je odgovorila tek sada, to jest - 18 mjeseci kasnije.

Njezini i Marcovi zahtjevi u potpunosti se slažu kada su u pitanju njihovi blizanci Max i Emme te oboje pristaju na zajedničko skrbništvo. No, nitko od njih ne želi plaćati alimentaciju. Također, u ovoj pravnoj zavrzlami otkriveno je i Jenniferino pravo ime - Jennifer Muniz.

Naime, kada su se 2004. godine vjenčali, Jennifer je službeno promijenila prezime u suprugovo te joj ono i dan danas piše na službenim dokumentima. Stoga, zašto je Jennifer trebalo toliko dugo s odgovorom? Pretpostavljamo da je razlog pretrpani raspored ili je možda razmatrala o nastavku karijere pod nadimkom J. Mu?

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene