Ma on je sve

Zaljubljena Jennifer Lopez javno čestitala dečku rođendan: "Ti si superzvijezda, sila prirode, vizionar i džentlmen!"

Jennifer Lopez (Foto: Instagram) Jennifer Lopez (Foto: Instagram) Instagram 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Lopez (Foto: Instagram) Jennifer Lopez (Foto: Instagram) Jennifer Lopez (Foto: Instagram) Jennifer Lopez (Foto: Instagram) Jennifer Lopez (Foto: Instagram) +0 Jennifer Lopez (Foto: Instagram) Galerija

49-godišnja glumica i pjevačica Jennifer Lopez ne skriva koliko je zaljubljena u svog dečka.

49-godišnja glumica i pjevačica ne skriva koliko je zaljubljena u svog dečka.

Pogledaj i ovo Cristiano Ronaldo - 1 od pjevačica do nogometaša Ovo su najplaćenija lica na Instagramu: Od cifre koju dobiju za samo jednu objavu, zavrtjet će vam se u glavi!

Iako su iza nje tri propala braka i zaruke, 48-godišnja latino diva Jennifer Lopez još uvijek vjeruje u ljubav. Tako je od veljače 2017. godine pjevačica i glumica u sretnoj vezi s igračem bejzbola Alexom Rodriguezom za kojeg se šuška kako je već kleknuo pred svoju dragu.

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

Alex je do nje bio neumorni zavodnik u čijem su se krevetu našle brojne slavne dame, kao što su Kate Hudson, Madonna, Cameron Diaz, a navodno i Rita Ora, no čini se kako ga je Jennifer u potpunosti smirila. Oboje iz propalih brakova imaju i djecu koju su brzo upoznali pa je Jennifer nekoliko puta istaknula kako već ima osjećaj da su u braku te se niti ne žuri u novi.

A svega nekoliko dana nakon proslave njezinog 49. rođendana, i sportaš je proslavio svoj 43. povodom kojeg mu je zaljubljena Jennifer čestitala i na Instagramu uz video zajedničkih trenutaka posljednjih godinu i pol koliko su u vezi.

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

"Dragi, provodim vrijeme s tobom već godinu i pol te sve više upoznajem pravog tebe. Iz dana u dan iznenađuje što si velikodušna osoba puna ljubavi, kako prema meni, tako i prema drugima oko sebe. Gdje god stigao, donosiš energiju i smijeh. No još me više oduševljava ono što želiš postati, čemu težiš, kako iz dana u dan rasteš, posežeš za novim uspjesima, pokušavaš pronaći nove načine razumijevanja, nove snove i ciljeve. Ti si superzvijezda, sila prirode, vizionar i džentlmen. Volim te i želim ti, danas i zauvijek, svu sreću i blagostanje koje ti bog i svemir mogu pružiti. Sretan rođendan Macho Bello! Obožavam te!"

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

Kako je slavnoj voditeljici Ellen DeGeneres ispričao sam Alex, par se upoznao na parkiralištu, a glumica nije gubila vrijeme: "Imaš moj broj, javi se", poručila mu je na kraju razgovora, a sportaš joj se javio istu večer.

 

A post shared by Alex Rodriguez (@arod) on

I čini se kako je pametno odlučio, a hoće li par uskoro pred oltar, pokazat će vrijeme jer u Hollywoodu ionako ništa ne može ostati tajna.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene