Prirodna i opuštena

Slavna glumica navodno je razlog prekida veze zgodnog glumca, no nju ti tračevi uopće ne zanimaju

Jennifer Garner i njezina kći Violet (Foto: Profimedia) Jennifer Garner i njezina kći Violet (Foto: Profimedia) profimedia 1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Garner i njezina kći Violet (Foto: Profimedia) Jennifer Garner i njezina kći Violet (Foto: Profimedia) Bradley Cooper i Jennifer Garner (Foto: Profimedia) Bradley Cooper i Jennifer Garner (Foto: Profimedia) Jennifer Garner (Foto: Profimedia) Jennifer Garner (Foto: AFP) Ben Affleck i Jennifer Garner (Foto: Profimedia) Ben Affleck Jennifer Garner (Foto: Profimedia) Jennifer Garner (Foto: Getty Images) Ben Affleck Jennifer Garner (Foto: Getty) +4 Jennifer Garner (Foto: Getty Images) Galerija

Nakon glasina o ljubavnoj aferi s Bradley Cooperom, Jennifer Garner prošetala u opuštenom izdanju.

Glumica Jennifer Garner u travnju ove godine dobila je laskavu titulu najljepše žene svijeta prema listi časopisa People. Sada je ta glumica poznata po svojoj ljubavi prema jednostavnom i opuštenom izgledu, još jednom prošetala u javnosti u izdanju u kakvom zvijezde njezina kalibra rijetko viđamo. 

Pogledaj i ovo Kuća Kate Hudson - 1 Čiji je ljepši? Pogledajte kako su svjetski slavne face ukrasile svoje luksuzne domove za Božić, neki su podigli letvicu za nivo više!

U lanenim prugastim hlačama i vrećastoj majici te bijelim tenisicama, Jennifer je ruku pod ruku sa svojom najstarijom kćeri Violet otišla u šetnju kvartom. Dvije dame odmah su uočili fotografi, no prema njihovim izrazima lica može se zaključiti kako im to nije ni najmanje smetalo. 

Ovo je prvo pojavljivanje lijepe i prirodne Jennifer u javnosti nakon što su se tabloidi raspisali o njezinoj navodnoj aferi s kolegom glumcem Bradleyem Cooperom. Naime, šuškalo se da je Bradley u vezi s Jennifer te da je upravo zbog nje prekinuo svoju dugogodišnju vezu s modelom Irinom Shayk. Iako se prvo sumnjalo da je Lady Gaga razlog glumčevog prekida, sada se fokus prebacio na Jennifer. 

Glumica je inače poznata i kao bivša supruga posrnulog glumca Bena Afflecka, s kojim je u 12 zajedničkih godina dobila i troje djece.

Od kraja listopada 2018. godine glumica je u vezi s poduzetnikom Johnom Millerom, pa bi navodna afera s Cooperom i za nju mogla biti dosta problematična. 

Ipak, sudeći po bezbrižnom jutru i vedrom stavu dok se druži sa svojom kćeri, reklo bi se kako ovu damu takvi tračevi niti najmanje ne zanimaju. 

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Iva Jerković (Foto: Instagram) Iva Jerković (Foto: Instagram) Iva Jerković (Foto: Screenshot) Iva Jerković (Foto: Screenshot) +6 Iva Jerković (Foto: Instagram) Celebrity Zovu je najljepšom Hrvaticom, a na luksuznom vjenčanju još je jednom pokazala i zašto

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene