Prijatelji zauvijek!

Popularne Rachel i Monica objavile zajedničku fotografiju i rasplakale obožavatelje simbolikom na njihovim majicama

Prijatelji Prijatelji PR 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Prijatelji Galerija

Jennifer Aniston i Courteney Cox podijelile su fotografiju na društvenim mrežama te raznježile milijune fanova koji su ih pratili u legendarnoj seriji ''Prijatelji''.

Popularne Rachel i Monica iz ''Prijatelja'', Jennifer Aniston i Courteney Cox zabilježile su zajednički trenutak i odlučile to objaviti na Instagram profilu Anistonice.

Pogledaj i ovo Serija Prijatelji - 2 jedni od najbolje plaćenih tv glumaca Kako su "Prijatelji" nastavili karijere nakon serije koja im je promijenila život? Evo tko je od njih danas najbogatiji, a tko je nešto manje uspješan!

Kratak video koji su podijelile skupio je preko 17 milijuna pregleda u manje od 24 sata, a obožavatelji ne mogu vjerovati čime su ih ove dvije dame odlučile počastiti.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston)

Naime, pozirale su u majicama koje su vrlo slične onima koje su nosile u seriji, a na njima piše ''Prijatelji zauvijek'' i printano je šest ključeva koji označavaju finale popularne serije u kojemu je svih šestero prijatelja Rachel, Monica, Ross, Joey, Phoebe i Chandler ostavilo svoje ključeve kultnog stana nakon što su se Monica i Chandler odlučili preseliti u novi dom.

Obožavatelji nisu bili spremni na ovo, a samo pravi pratitelji serije ovo su shvatili vrlo emotivno.

''Nisam bila spremna na ovo'', ''I mi želimo ovakve majice'', ''Volimo vas!!!'' samo su neki od komentari koji su preplavili Jenniferin Instagram, a dvije legende i sjajne glumice zauvijek će ostati zapamćene po ovim ulogama.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Tonči, Vjekoslava i Hana Huljić Petar Grašo i Hana Huljić Hana Huljić i Petar Grašo - 2 Hana Huljić i Petar Grašo - 1 +4 Hana Huljić i Petar Grašo - 4 Celebrity Hana Huljić nakon dugo vremena objavila svoju fotku i pokazala s kim uživa: "Najbolje društvo"

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Princeza Charlotte slavi četvrti rođendan - 1 Princeza Charlotte slavi četvrti rođendan - 2 Princeza Charlotte slavi četvrti rođendan - 4 Princeza Charlotte, princ George (Foto: Profimedia) +1 Princeza Charlotte (Foto: Profimedia) Celebrity Preslatka princeza Charlotte izvela novi nestašni potez koji fotografima nije promaknuo, čini se da joj se baš žurilo!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene