Prvi poljubac

Rozga priznala: 'Ostao mi je u ružnom i gorkom sjećanju'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Iako je mnogi česti prozivaju najatraktivnijom pjevačicom, ona priznaje da nije uvijek bila zavodnica.

Jelena Rozga uvijek ima pune ruke posla. Trenutno se odmara nakon što je odradila vrhunski koncert na Karlovačkim danima piva, no već su u tijeku priprema za nastup na Rujanfestu 12. rujna, kojeg njezini brojni obožavatelji s nestrpljenjem očekuju.

Pogledaj i ovo Antonia Dora Pleško "Ti si nadarena ko niko!" Antoniji Dori se konačno ispunila životna želja koju je čekala od malih nogu: "Ali ja moram otkriti jednu tajnu..."

Velik broj njezinih hitova kao što su 'Bižuterija', 'Nirvana' i 'Solo igračica' zavladao je glazbenim top ljestvicama, no Jele je priznala da sa svakom novom pjesmom osjeća veliki pritisak jer zna da svi očekuju isti uspjeh kao i kod one prethodne.

'Svaki put kada izađe nova pjesma, ja sam pod stresom. S pjesmom 'Život je čudo' on je još veći. Ljudi očekuju da ponovim uspjeh prethodnih hitova. Radimo polako, pjesmu po pjesmu, jer ne želim žuriti s albumom. Ako mi pjesma ne legne, ja je ne uzimam. Zbog toga kasnim s novim CD-om koji je trebalo izaći prije nekoliko mjeseci, ali nadam se da će izaći u rujnu', kaže Rozga, piše Puls.

Popularna pjevačica svojim je fanovima putem Facebooka poželjela ugodan dan!

Priznaje da je trenutno sretna u životu i uživa u uspjehu koji joj je donio njezin novi singl 'Život je čudo'. Lijepu pjevačicu često prozivaju najatraktivnijom pjevačicom, no ona objašnjava da nije uvijek bila zavodnica.

'Nisam bila zavodnica, a sjećam se, nažalost, i prvog poljupca. Ostao mi je u ružnom i gorkom sjećanju. Moram priznati da mi se nije baš svidio', kaže.

'Naravno da sam u životu poklonila svoju ljubav i nekim pogrešnim ljudima, naravno da sam pustila suzu i patila, ali koliko god ljubavi mogu dati nekome, toliko ga lako mogu zaboraviti i izbrisati kada me povrijedi. Klasičan odgovor na pitanje preko čega ne bih prešla u vezi svakako je nevjera, ali bih dodala i nepoštivanje, skrivanje i laganje', dodaje slavna Jelena Rozga.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene