Dugogodišnje prijateljice

Emotivna Rozga otkrila kakvu poruku pošalje Aleksandri Prijović nakon svakog koncerta: "Uvijek napišem isto…"

Aleksandra Prijović i Jelena Rozga Aleksandra Prijović i Jelena Rozga Extra FM/Mario Poje 1/40 >> Pogledaji ovu galeriju Aleksandra Prijović i Jelena Rozga - 1 Aleksandra Prijović i Jelena Rozga - 2 Aleksandra Prijović i Jelena Rozga - 3 Aleksandra Prijović i Jelena Rozga - 4 Aleksandra Prijović i Jelena Rozga - 5 Aleksandra Prijović i Jelena Rozga - 6 Aleksandra Prijović i Jelena Rozga - 7 Aleksandra Prijović i Jelena Rozga - 8 Aleksandra Prijović i Jelena Rozga - 9 Aleksandra Prijović i Jelena Rozga +29 Četvrti koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb - 31 Galerija

Jelena Rozga pridružila se Aleksandri Prijović na četvrtom koncertu u Areni Zagreb, a na pozornici su otkrile detalje svojeg prijateljstva.

Jelena Rozga bila je jedna od gostiju iznenađenja na četvrtom koncertu Aleksandre Prijović u Areni Zagreb.

U Areni je dočekana vriskovima, a s Aleksandrom je po izlasku na pozornicu izvela pjesmu "Ginem".

Kad je pjesma završila, Rozga i Prijović poletjele su jedna drugoj u zagrljaj, pa su podijelile neke detalje o svom prijateljstvu.

"Mi se znamo već dosta godina i ona je posebna i zato je najbolja. Srce moje dobro hvala ti", rekla je Aleksandra, a publika je zatim počela skandirati "Jelena! Jelena!".

"Hvala ti što si me pozvala i hvala na ovako lijepom dočeku", rekla je Jelena pa je nastavila: "Aleksandri nakon svakog koncerta napišem istu poruku - da joj želim da leti u svemu i da uživa do kraja."

"Ja sam odrasla na Jeleninim pjesmama i jedna od mojih omiljenih je ova sljedeća", rekla je Aleksandra pa su skupa zapjevale "Minus i plus", a zatim i "Dani su bez broja".

"Moram reći nešto što mi je na srcu. Hvala što ste me dočekali na ovakav način. Hvala vam što se osjećam kao kod kuće. Hvala Jeleni na podršci. Ovaj grad je cijelu moju ekipu od 80 ljudi dočekao od srca i mi se stvarno ovdje osjećamo kao kod kuće, Hvala vam na ljubavi i hajde da se volimo", poručila je Prijović, pa je s Rozgom zapjevala pjesmu Lepe Brene "Hajde da se volimo".

Tada im se na pozornici pridružila i sama Brena, a onda je u Areni zavladala potpuna ludnica.

Prija je na četvrtom koncertu imala čak četvero gostiju. Prvi joj se na pozornici pridružio Saša Matić, a zatim i Nataša Bekvalac.

Ni na četvrtom koncertu godine publika Aleksandri nije dala da napusti pozornicu pa je koncert trajao duže od tri sata.

Pred Aleksandrom je dan odmora, a zadnji od pet rasprodanih koncerta najavljen je za srijedu 7. prosinca.

1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik na Instagramu (Foto: Dnevnik.hr) Ella Dvornik i Charles Pearce Ella Dvornik i Charles Pearce Danijela, Ella i Dean Dvornik +31 Ella Dvornik - 2 Zanimljivosti Ella Dvornik i Charles Pearce snimljeni su pred sudom u Puli, pojavili su se u pratnji odvjetnika, a izrazi njihova lica sve govore!

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Lepa Brena, Aleksandar Živojinović, Boba Živojinović i Viktor Živojinović Promocija brenda Lady B u Zagrebu - 1 Promocija brenda Lady B u Zagrebu - 2 Promocija brenda Lady B u Zagrebu - 3 +20 Promocija brenda Lady B u Zagrebu - 4 Celebrity Pogledajte tko se pridružio Breni na važnom događaju u Zagrebu, posebno ponosan bio je djed Boba!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene