Zavodljiva Rozga

U moru golišavih dama ona se ističe svojom čednošću, no sada je sve iznenadila seksi fotkom

Jelena Rozga (Foto: Instagram) Jelena Rozga (Foto: Instagram) instagram 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Rozga (Foto: Instagram) Jelena Rozga i Tonči Huljić (Foto: Instagram) Jelena Rozga (Foto: John Pavlish) Anita Dujić i Jelena Rozga (Foto: John Pavlish) Jelena Rozga (Foto: Instagram) Jelena Rozga (Foto: Instagram) Jelena Rozga (Foto: Instagram) Jelena Rozga (Foto: John Pavlish) Jelena Rozga (Foto: Instagram) Jelena Rozga (Foto: Instagram) +1 Jelena Rozga (Foto: Instagram) Galerija

Pjevačica Jelena Rozga na Instagramu se pohvalila fotkom u grudnjaku.

Poznata domaća pjevačica Jelena Rozga poznata je po besprijekornom stilu odijevanja, vitkoj liniji i eleganciji kojom uvijek zrači, no sada se obožavateljima predstavila u izdanju u kakvom ju nemamo čestu priliku vidjeti. 

Pogledaj i ovo Antonia Dora Pleško, TLZP Ma ista Jele! Antonia Dora podijelila je komentar naše pjevačice u koju se transformirala, idol joj je još od djetinjstva

Naime, Jelena je na Instagramu objavila fotku u crnom grudnjaku, a s obzirom na to da se ne voli skidati niti objavljivati golišave fotke, ta je objava na društvenim mrežama odjeknula kao bomba. Uz crni grudnjak kombinirala je crvenu kožnu suknju i kožnu jaknu.

Treba napomenuti da ta fotka nije nastala nedavno, već se radi o jednoj iz niza fotografija snimljenih 2016. za njezin posljednji album "Moderna žena". 

"Pobjeda života", "Zgodna Jelena", "Ljepše od ovoga nema", "Ekstra", oduševljeni su bili njezini pratitelji, no bilo je i onih kojima se fotografija nije svidjela. Kako nisu navikli Jelenu gledati u ovoliko provokativnim izdanjima, nekim njezinim fanovima zasmetala je ta nesvakidašnje seksi fotka.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🖤🖤🖤🖤

Objavu dijeli Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial)

"Obožavam tvoj glas. U svijetu nema bolje pjevačice od tebe, ali smatram da ti ovakve slike nisu potrebne. Lijepa si i zgodna i kad si pristojno odjevena", stajalo je u jednom od komentara.

Inače, kad je izašao, album "Moderna žena" tjednima je bio najprodavaniji album u Hrvatskoj, a Jelena Rozga tada je još bila u vezi sa Stjepanom Hauserom, koji ju je podupirao i na promociji albuma u Zagrebu.

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Tara Reid (Foto: Profimedia) Tara Reid (Foto: Profimedia) Tara Reid (Foto: Profimedia) Tara Reid (Foto: Instagram) +13 Tara Reid (Foto: Instagram) Zanimljivosti Zli jezici i poslovni neuspjesi natjerali su je da se povuče iz javnosti, a danas šokira izgledom

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene