Odjevena, a kao da nije!

Pomno je odabrala što će obući ispod haljine koja ne skriva ništa, a kad se okrenula pokazala je svu svoju raskoš!

Jelena Karleuša Jelena Karleuša Antonio Ahel/ATAImages/Pixsell 1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Karleuša - 4 Jelena Karleuša - 3 Jelena Karleuša - 2 Jelena Karleuša - 5 Jelena Karleuša - 1 Jelena Karleuša - 5 Jelena Karleuša - 4 Jelena Karleuša - 2 Jelena Karleuša - 1 Jelena Karleuša u Banja Luci - 3 +23 Jelena Karleuša u Banja Luci - 2 Galerija

Jelena Karleuša pojavila se na proslavi rođendana Milice Pavlović u seksi plavoj haljini koja je otkrila više nego što je pokrila.

Pjevačica Jelena Karleuša pojavila se na proslavi rođendana svoje kolegice Milice Pavlović u Beogradu, gdje je još jednim seksi izdanjem u nizu ukrala  pozornost fotografima.

Pogledaj i ovo Jelena Karleuša i Georgina Rodriguez - 4 kakav trenutak! Karleuša u društvu Ronaldove Georgine prošetala modnom pistom u Parizu, a na istom mjestu našla se još hrpa velikih svjetskih zvijezda!

Jelena je na rođendansku proslavu stigla u haljini koja je više otkrivala nego pokrivala, a od gornjeg dijela haljine koji je bio bogat prorezima koji su pokazali Karleušin bujni dekolte, a guzu i noge pokušala je barem malo sakriti prozirnim materijalom donjeg dijela haljine.

Sve to kombinirala je uz zlatne štikle i zlatnu torbicu te duge ekstenzije preko cijelih leđa.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jelena Karleuša (@karleusastar)

Karleuša je javnosti poznata po svojim golišavim modnim kombinacijama u kojima svaki puta ostavi svoje fanove, ali i ljude diljem svijeta bez daha. Jednostavno voli se isticati, ali i pokazivati svoje tijelo koje itekako dobro izgleda.

Njen posljednji koncert obilježila je lažna uzbuna o bombi u Banja Luci, a srećom sve je dobro završilo pa je Jelena održala koncert do kraja.

Proteklih nekoliko mjeseci pažnju je pridobila i rastavom s dugogodišnjim suprugom Duškom Tošićem, a njihova je veza na klimavim nogama već godinama otkako su u javnosti procurile fotografije dokaza Jeleninih nevjera sa srpskim nogometašem Ognjenom Vranješom.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Severina - 1 Severina - 2 Severina - 3 Severina - 4 +25 Severina - 6 Celebrity Vrijedilo je čekati 13 godina: Severina u prozirnoj haljinici u Opatiji priredila spektakl za pamćenje!

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus - 1 Nives Celzijus - 5 Nives Celzijus - 8 Nives Celzijus - 6 +29 Nives Celzijus - 7 Celebrity Usporena snimka Nives Celzijus dok izlazi iz mora neodoljivo podsjeća na prizore iz kultne serije, a pobrinula se i za još više seksepila!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene