Počinje s liječenjem

Proslavljeni glumac objavio zabrinjavajuću vijest: ''To je ozbiljna bolest, ali imam sjajan tim liječnika''

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Glumcu Jeffu Bridgesu dijagnosticiran je limfom, no kaže da je u rukama dobrih liječnika i da su prognoze dobre.

Holivudski glumac i zvijezda filma "Big Lebowski" Jeff Bridges objavio je zabrinjavajuću vijest da boluje od limfoma, ali je naglasio da se uspješno liječi i da su liječničke prognoze na sreću dobre.

70-godišnji Jeff odlučio je vijest objaviti na društvenim mrežama pa je na Twitteru objavio status o svojoj dijagnozi.

"Na vidjelo je izašlo novo sr***. Dijagnosticiran mi je limfom. Iako je to ozbiljna bolest, osjećam se sretno što imam sjajan tim liječnika i jer su prognoze dobre. Počinjem liječenje i izvještavat ću vas o oporavku", napisao je Jeff i zahvalio svojoj obitelji, prijateljima i obožavateljima na potpori.

Limfom je inače vrsta raka koji započinje u limfnom sustavu i zahvaća limfne čvorove, slezenu, timusnu žlijezdu i koštanu srž, a pojavljuje se u dva srodna oblika - Hodgkinov limfom i ne-Hodgkinov limfom.

Jeff je sedam puta bio nominiran za najprestižniju filmsku nagradu Oscar, a osvojio ga je 2010. godine za ulogu u filmu "Ludo srce". Pojavio se i u filmovima "Čovjek sa zvijezda", "Čovjek zvan Hrabrost", "Posljednja kinopredstava", "Comancheria" i brojnim drugima.

U svijet glume ušao je prateći stope svojih roditelja glumaca Lloyda i Dorothy Bridges, koji su preminuli 1998. godine.

Jeff je u sretnom braku već 43 godine sa Susan Geston , a u lipnju su proslavili godišnjicu koja je zaista rijetka u Hollywoodu. Tim je povodom za Hollywood Reporter odao i svoju tajnu dugovječnog i sretnog braka. 

"Zaista sam blagoslovljen. Dosta smo različiti ljudi, no to slavimo i ne damo da nas išta rastavi. Poštujem njezinu mudrost", istaknuo je Jeff.

Svoju 67-godišnju suprugu upoznao je 1974. godine kada je ona imala tek 20 godina i radila kao konobarica na jednom ranču, gdje je on snimao vestern "Ranč Deluxe".

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene