kontrola prije svega

Je li to baš potrebno? Otkrivena najveća opsesija Jennifer Lopez

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ona je svjetski slavno lice koje prokosi gravitaciji. S godinama izgleda sve mlađe, no čak ni to nije opsesija JLo... već nešto pomalo neuobičajeno.

Pokušajte samo zbrojiti koliko se puta Jennifer Lopez pojavi na nekom javnom događaju? E pa toliko mora biti i odjevnih kombinacija!

Pogledaj i ovo Modni dizajeneri Aleksandar Šekuljica i Ivan Tandarić (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Vračaju se vesele boje Proljeće nam stiže! Kod tandema ELFS potražili smo savjete oko neiscrpne klasike

Nina Badrić kao Jennifer Lopez – Vidite li sličnost?

Glumica i pjevačica Jennifer Lopez više od svega se boji kako će se kamere snimiti u istoj odjevnoj kombinaciji, pa se smislila digitalno rješenje. Slavna diva jako pazi na svoj imidž, pa je tako osigurala svoju odjeću koju je obilježila barkodovima.

 

A photo posted by Jennifer Lopez (@jlo) on

'Na jednom je sastanku podigla noge i netko je primijetio da na cipeli ima barkod. Pitali su je jesu li cipele posuđene, no Jenn se nasmijala i rekla da nisu, da je riječ o njezinom internom barkod sustavu koji ima sva njezina odjeća kako bi mogla lakše pratiti što je i kada nosila da se ne bi dogodilo da se dva puta pojavi u istoj odjeći', piše New York Daily News.

 

A photo posted by Jennifer Lopez (@jlo) on

Sve se nalazi u njezinoj kompjuterskoj bazi, a popisana su mjesta, detalji, nakit i dodaci gdje je ista kombinacija nošena kako se ne bi dogodila pogreška i da Jenn ne bi dva puta nosila isto. JLo voli da je sve pod kontrolom, pa i do pomalo nerazumnih razina. Baza je toliko detaljna da uključuje odjevne predmete iz njezinih domova u Los Angelesu i New Yorku.

'Modu shvaća jako ozbiljno. Ne želi da joj se dogodi da dva puta nosi istu stvar. Ako ju i vidite dva puta u istoj odjeći onda je to namjerno napravila', dodaje isti izvor.

Genijalno ili opsesivno - prosudite sami.  

 

A video posted by Jennifer Lopez (@jlo) on

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene