Što će dalje biti?

Jasenko Houra na burne reakcije o raskolu u Prljavom kazalištu: ''Nećete vjerovati, jučer smo sjedili Mladen i ja…''

Jasenko Houra Jasenko Houra Pixsell 1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Jasenko Houra Jasenko Houra - 4 Jasenko Houra - 5 Jasenko Houra - 6 Jasenko Houra - 3 Jasenko Houra - 2 Jasenko Houra - 1 Jasenko Krovinović Prljavo kazalište - 7 Prljavo kazalište - 6 +4 Prljavo kazalište - 5 Galerija

Vijest o raspadu jednog od najomiljenijih domaćih bendova ''Prljavog kazališta'' sve je iznenadila.

Sve je krenulo intervjuom Tihomira Fileša za Jutarnji, menadžera i aranžera benda koji je odlučio ostatku ekipe zabraniti korištenje imena i pokrenuo glasine o raspadu ovog legendarnog sastava.

Nakon burnih reakcija i malo vremena, uspjeli smo dobiti Jasenka Houru koji nam je potvrdio drugu stranu priče i rekao što će se dalje dogoditi s bendom.

Prljavci bi 24. lipnja trebali održati koncert u Vrbniku na Krku, a Fileš je jasno rekao da za najavu koncerta ne smiju koristiti ime ''Prljavo kazalište'' prijeteći pritom turističkoj zajednici.

Na pitanje pod kojim će imenom nastupiti i hoće li nastupiti, Jasenko je kroz smijeh odgovorio: ''Kako to mislite hoćemo li nastupiti? Pod kojim imenom? Pa zna se.''

''Mi na ime i dalje imamo pravo, a o svemu ćemo medije i obožavatelje dodatno informirati. Bit će poslano priopćenje u kojem će sve detaljno biti objašnjeno. Mi na ime pravo imamo, mislim da bi bilo smiješno mijenjati ime zbog jednog člana.''

''Gledajte, mi smo kroz sve to već prošli, a sve je ovo ionako dobra reklama, mi više albume ni ne trebamo izdavati!'' rekao je kroz smijeh Houra aludirajući na situaciju kad je bend napustio Davorin Bogović te na popularnost koju je bend stekao kroz godine i kroz trenutnu situaciju.

I dok je ova vijest poprilično nova za osobe koje nisu znale za prijašnje nesuglasice Houre i Fileša, Jasenko se osvrnuo na jučerašnju situaciju koja je prethodila masivnom širenju vijesti.

''Nećete vjerovat', jučer smo sjedili Mladen i ja, kao da smo znali… Baš smo jučer o tome razgovarali'', prepričao je pjevač i gitarist o druženju na kojem nisu ni očekivali da će se već sutradan proširiti vijest o njihovoj budućnosti.

''Album će biti. Album će sigurno biti i mogu vam otkriti i ime prvog singla, prve pjesme s albuma, ''Stare navike'', otkrio je Houra.

Kad je pitanje o novom albumu na kojemu Prljavci rade, Klaudija Čular iz Croatia Recordsa rekla nam je kako izdavanje albuma ovisi ponajprije o ostatku benda.

''Houra je samoinicijativno i bez znanja ostatka benda krenuo s dvojicom glazbenika po vlastitom izboru raditi samostalno. Čak nas je u početku u novinama zavarao tvrdeći kako radi vlastiti mjuzikl, da bismo kasnije saznali da ipak priprema ploču pod imenom Prljavog Kazališta. Kako je žig mog navedenog patenta Prljavo Kazalište registriran u DZZIV Hrvatske, a i Europske unije, to me je, blago rečeno, neugodno iznenadilo'', rekao je Fileš za Jutarnji list.

Na upit poslan Tomi In der Mühlenu koji je direktor IDM Musica koji Prljavcima izdaje pjesme, još nismo dobili odgovor o budućnosti novog albuma, ali će o svemu uskoro biti dostavljen i službeni dopis iz kojeg će se saznati više informacija o novonastaloj situaciji.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Blanka Vlašić - 1 Blanka Vlašić - 3 Blanka Vlašić - 2 Blanka Vlašić - 5 +3 Blanka Vlašić - 4 Nekad i sad Blanka Vlašić prisjetila se kako je izgledala sa 16 godina, s njom su na fotkama još neki naši poznati sportaši

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Fani Stipković - 4 Fani Stipković - 3 Fani Stipković - 2 Fani Stipković - 1 +3 Fani Stipković i Danielle Semaan Fabregas Celebrity Fani Stipković posebno se sredila za utakmicu Lige prvaka, ispod odijela imala je topić koji je jedva pokrio najbitnije!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene