''Nije nam jasno...''

Žiri Supertalenta u šoku, kažu da je ovo bilo za pobjedu: ''Nevjerojatno, kako je ovo moguće? Što je ovo bilo?''

1/37 >> Pogledaji ovu galeriju Crowd control, Supertalent - 1 Crowd control, Supertalent - 2 Crowd control, Supertalent - 3 Crowd control, Supertalent - 4 Crowd control, Supertalent - 5 Crowd control, Supertalent - 6 Crowd control, Supertalent - 7 Crowd control, Supertalent - 8 Crowd control, Supertalent - 9 Crowd control, Supertalent - 10 +26 Crowd control, Supertalent - 1 Galerija

Plesni duo Crowd Control, kojeg čine Sonja Bonačić i Jan Hajsok, svojom su strašću prema plesu dogurali do polufinala gdje su izveli novu koreografiju u svom jedinstvenom stilu. Kombinacija plesa, cirkusa i žongliranja ono je što njihov plesni izričaj čini posebnim.

''Stvarno smo zadovoljni, dali smo sve od sebe i ispalo je super. Kad ti netko primijeti neki detalj koji si stavio, to ti da veći poticaj. Vidjeli su nas ljudi, zvali su nas prijatelji, bilo je jako pozitivnih komentara. Ja bi voljela da se osjećamo jednako dobro kao i zadnji put, ovo je savršena emisija da mi pokažemo to što jesmo'', izjavili su Sonja Bonačić i Jan Hajsok prije svog polufinalnog nastupa u showu Supertalent. 

''Pripremili smo nešto skroz drugačije, romantiku i strast kako je mi vidimo'', poručili su.

A malo je reći da je žiri bio oduševljen viđenim. 

''Nevjerojatno, kako je ovo moguće? Što je ovo bilo?'', govorili su još tijekom njihovog nastupa. 

''Ljudi, prekrasno. Nije nam jasno što je ovo bilo! Ovo je bilo za pobjedu u Supertalentu, ne samo za zlatni gumb'', rekla je Maja. 

''Bili ste predobri, ovo je točka za finale'', nadovezao se Bilman.

''Najviše od svega mi se svidjela vaša sinergija, odnosno dijeljenje emocije, vas dvoje ste postali javno jedno'', rekla je Martina.

''Vaša vještina je neupitna, ono što je večeras u meni probudilo nevjerojatne osjećaje je vaša dubinska senzualnost koju imate ponaosob, a i zajedno. Ti kao muškarac daješ temelje svojoj ženi da ona raste i bude na najvišoj poziciji'', primijetio je Fabijan koji im je i dodijelio Zlatni gumb što im je osiguralo direktan prolaz u finale showa. 

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput, Supertalent +23 Maja Šuput, Supertalent Celebrity Primjećujete li nešto drugačije na Maji Šuput? Grubnić ju je usporedio s pilićem, pa je zaključio: "Prelijepa je!"

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Jurčević i Filip Kratofil Lana Jurčević Lana Jurčević - 3 Lana Jurčević i Filip Kratofil - 5 +25 Lana Jurčević i Filip Kratofil - 2 Celebrity Lana Jurčević objavila prvu fotografiju svoje bebe i raznježila obožavatelje: "Za nekog si samo broj, a nekome si cijeeeeli svijet"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene