To je pravi kum!

Izabel Kovačić podijelila dirljivu snimku sina Ivana i kuma Luke Modrića, pogledajte preslatki trenutak koji je zabilježila

Luka Modrić, Mateo i Ivan Kovačić - 1 Luka Modrić, Mateo i Ivan Kovačić - 1 Izabel Kovačić/Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Luka Modrić, Mateo i Ivan Kovačić - 4 Luka Modrić, Mateo i Ivan Kovačić - 3 Luka Modrić, Mateo i Ivan Kovačić - 2 Luka Modrić, Mateo i Ivan Kovačić - 1 Izabel Kovačić Izabel i Mateo Kovačić - 4 Izabel i Mateo Kovačić - 3 Izabel i Mateo Kovačić - 2 Izabel i Mateo Kovačić - 1 Izabel Kovačić +19 Izabel Kovačić i Vanja Modrić Galerija

Izabel Kovačić je na Instagramu objavila video sa suprugom Mateom, sinom Ivanom i Lukom Modrićem koji je snimila nakon utakmice Hrvatske i Brazila.

Supruga našeg nogometnog reprezentativca Matea Kovačića, Izabel Kovačić ponovno je uspjela raznježiti svoje brojne pratitelje na profilu na Instagramu i to videom svog supruga, sina Ivana i Luke Modrića.

Pogledaj i ovo Izabel Kovačić - 1 ''Kakva ljepotica'' Izabel Kovačić pokazala je kako muž Mateo i sin provode vrijeme na Sejšelima, no svu pozornost ukrala je ona bez trunke šminke!

Izabel je u priči na Instagramu podijelila snimku nastalu nakon utakmice Hrvatske i Brazila, a u kojoj Luka grli i ljubi Matea i malenog Ivana kojem je inače bio kum na krštenju. Emotivni je video sve dirnuo, a lijepa Izabel nije odoljela tome da svima pokaže trenutak koji je zabilježila.

Ovih je dana objavila i video s jedne od plaža u Katru, u kojem u naručuju drži dvogodišnjeg Ivana, pa raznježila tisuće svojih pratitelja.

"Čarobno mjesto", napisala je Izabel uz video.

"Ajme nemrem", "Čarobni ste", "Kako je to slatko", "Nešto najslađe što sam danas vidjela", "Predivno! Koja emocija", "Nitko kao mama", "Kak lijepo", "Divno", poručili su joj u komentarima.

Izabel je s Ivanom bodrila Matea i tijekom susreta Hrvatske i Brazila, nakon kojeg im je on sretan otrčao u zagrljaj. Mateo osmijeh s lica nije skidao, a oko njih se potom okupila i nekolicina obožavatelja koji su tražili fotografiju i s njime podijelili radost nakon važne pobjede.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Fernando Colunga Fernando Colunga (Foto: Screenshot) Fernando Colunga Fernando Colunga (Foto: Getty Images) +3 Fernando Colunga Nekad i sad Sjećate se zgodnog Josea Armanda iz kultne sapunice? Šuškalo se da voli muškarce, a evo kako danas izgleda i čime se bavi

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus - 4 Nives Celzijus - 1 Nives Celzijus Nives Celzijus - 1 +26 Nives Celzijus - 1 Celebrity Pogledajte tko se to smjestio na bujne grudi Nives Celzijus, svi bi na njegovo mjesto: "Zna što valja!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene