Napunio je godinu dana

Izabel Kovačić sve rastopila preslatkim videom u kojem pleše sa sinčićem u naručju: "Predivni ste!"

Izabel Kovačić (Foto: Instagram) Izabel Kovačić (Foto: Instagram) Instagram 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Izabel Kovačić (Foto: Instagram) Izabel Kovačić - 1 Izabel Kovačić (Foto: Instagram) Izabel Kovačić (Foto: Instagram) Izabel Kovačić (Foto: Instagram) Izabel Kovačić (Foto: Instagram) Izabel Kovačić (Foto: Instagram) Izabel Kovačić (Foto: Instagram) +0 Izabel Kovačić (Foto: Instagram) Galerija

Izabel Kovačić je na Instagramu objavila video s proslave prvog rođendana njezina i Mateovog sina Ivana.

Supruga našeg nogometaša Matea Kovačića, lijepa Izabel, nije propustila obilježiti prvi rođendan njihova sina Ivana na Instagramu.

Pogledaj i ovo Mateo i Izabel Kovačić - 1 ''Obiteljski set!'' Mateo i Izabel Kovačić otputovali su na istu egzotičnu lokaciju na kojoj je do neki dan bila naša pjevačica, podijelili su i prve divne prizore od tamo!

Objavila je video s proslave u kojem pleše sa sinčićem u naručju koji možete pogledati ovdje.

"Moj veliki dječak", napisala je u opisu, a crno-bijela snimka je rastopila njezine pratitelje koji su malenom Ivanu poželjeli sve najljepše za rođendan.

"Presladak je", "Kako je velik", "Predivni ste", neki su od komentara koje su dobili mama i sin, a skupili su i na tisuću lajkova.

Ivan je prvo dijete Izabel i Matea koji su u braku od 2017. godine. Vjenčali su se u Sesvetskim Selima, u crkvi svetog Antuna Padovanskog, gdje su se i upoznali dok je ona pjevala u zboru, a Mateo bio ministrant.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Hana Huljić Hana Huljić - 3 Hana Huljić - 1 Hana Huljić - 2 +2 Hana Huljić - 1 Celebrity Hana Huljić pokazala s kim uživa dok svi pričaju o njezinoj vezi s Grašom, a fotka je potvrdila i nešto o čemu se naveliko šuška?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene