voli svoje tijelo!

Atraktivna brineta u toplesu i tangama stavila svoju raskoš u krupni plan, a upravo je zbog ovakvih prizora prate milijuni!

Ivana Nadal Ivana Nadal Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Nadal Ivana Nadal Ivana Nadal - 1 Ivana Nadal - 2 Ivana Nadal - 3 Ivana Nadal - 4 Ivana Nadal - 5 Ivana Nadal - 6 Ivana Nadal - 7 Ivana Nadal - 8 +19 Ivana Nadal - 9 Galerija

Poznata Argentinka Ivana Nadal objavila je fotografije svoje stražnjice u tangama, a pozirala je bez gornjeg dijela badića.

Argentinska voditeljica, manekenka i glumica Ivana Nadal (32) poznata je i po vrućim fotografijama koje dijeli na društvenim mrežama, a zato je na Instagramu prati preko 2,7 milijuna ljudi.

Sada je pratitelje počastila nikad boljim pogledom na svoju bujnu stražnjicu, a pozirala je u bazenu u tangama i toplesu.

"Volim živjeti na Karibima. Volim svoj život i osobu koju gradim iz dana u dan. Volim svoje tijelo koje mi dopušta da doživljavam, osjećam, živim. Volim imati hrabrosti biti izvan svakog tuđeg mišljenja. Biram sebe iznad svega, pratim sebe, razumijem sebe, opraštam sebi, slušam sebe, volim sebe. Kao i svako biće koje nastanjuje ovu sadašnjost sa mnom. Jer u njima vidim sebe, jer u njima osjećam, jer znam da nas spaja sila ljubavi. Rad na sebi jedino je što stvarno 'možete'. Prihvaćanje svakog aspekta sebe. Razveselite se, vrijeme je da poštujete činjenicu da ste živi", napisala je u opisu fotografija, a oduševljeni pratitelji su je obasuli komplimentima.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ivana Nadal (@ivinadal)

Ivani golotinja nije strana i prvi put se skinula do kraja kada su joj bile samo 22 godine, kada je pozirala za argentinski časopis "Hombre".

Još Ivaninih golišavih fotografija potražite u galeriji. 

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Minea Minea Renata Končić Minea - 9 Renata Končić Minea - 8 +25 Renata Končić Minea - 7 Celebrity Minea u bikiniju pokazala nikad bolju figuru, obožavatelji joj se ne mogu nadiviti: "Neka svijet vidi prirodnu ljepotu!"

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Nenad Tatarinov Maja Šuput Maja Šuput +25 Maja Šuput Celebrity Šuput s obitelji došla na koncert privatnim avionom, a luksuzne prizore zasjenilo je nešto što joj je izvirilo iz topića!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene