Vatrena poza!

Argentinska zvijezda iznenadila objavom potpuno gole fotografije na društvenim mrežama: ''Ako želite vidjeti više...''

Ivana Nadal Ivana Nadal Instagram 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Nadal Ivana Nadal Ivana Nadal Ivana Nadal Ivana Nadal Ivana Nadal Ivana Nadal Ivana Nadal Ivana Nadal Ivana Nadal +0 Ivana Nadal Galerija

Argentinska voditeljica, manekenka i glumica Ivana Nadal poznata je po svojim vrućim fotografijama koje objavljuje na svom Instagram profilu.

Argentinska zvijezda Ivana Nadal podijelila je na svom Instagram profilu potpuno golu fotografiju na kojoj pozira u krevetu te je tako raspametila svoje pratitelje suprotnog spola.

"Pomaknite prstom na sljedeću fotografiju ako želite vidjeti više", napisala je ispod objave.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Nadal (@ivinadal)

Njezini pratitelji nisu mogli ostati imuni na ovu objavu pa su joj poručili:

"Dosegla si vrhunac", "Najljepše stvorenje u svemiru", "Polomila si sve", "Božanstvena", "Ostavljaš me bez daha".

Ivana je u vezi sa zgodnim muškarcem Brunom Sirijem kojem je nedavno na svom Instagram profilu posvetila vrlo emotivnu objavu.

Fotka na kojoj njih dvoje poziraju u strastvenom zagrljaju, a ispod nje je napisala:

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Nadal (@ivinadal)

"Hvala Bogu što sam te upoznala. Neizmjeran je dar stopiti se s tvojim licem, s tvojim tijelom. Kad se smiješiš ja se osjećam potpuno drugačije. Hvala ti na ljubavi koju mi pružaš i hvala ti što me uopće učiš što je ljubav. Hvala ti za svaki trenutak koji dijeliš samnom. Volim te i voljet ću te zauvijek. Ništa nas na ovom svijetu neće razdvojiti".

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Gemma Atkinson Gemma Atkinson Gemma Atkinson Gemma Atkinson +14 Gemma Atkinson Zanimljivosti Bivša Ronaldova djevojka iznenadila objavom detalja o njihovoj vezi i otkrila jednu nepoznatu stvar o njemu

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez - 2 Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez - 3 Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez - 1 Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez - 7 +19 Georgina Rodriguez Celebrity Ronaldo i Georgina opustili se u izlasku: Ona je u zelenoj haljinici izgledala besprijekorno, a nisu skrivali da su još ludo zaljubljeni!

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene