''O čemu vi sanjate?''

Najatraktivnija hrvatska navijačica u mini krpicama se javlja s Maldiva, a svu pažnju usmjerila je upravo na svoju bogatu pozadinu

Ivana Knoll - 3 Ivana Knoll - 3 Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 4 Ivana Knoll - 5 Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 6 Ivana Knoll Ivana Knoll Ivana Knoll Ivana Knoll Ivana Knoll +19 Ivana Knoll - 2 Galerija

Ivana Knoll ne skriva koliko voli provocirati svoje obožavatelje pa ih rado časti fotkama s plaže u tangicama.

Atraktivna Hrvatica Ivana Knoll novim objavama s Maldiva, malo koga ostavlja ravnodušnim. 

Pogledaj i ovo Ivana Knoll - 3 nemamo komentara Knoll na sebe nabacila outfit koji teško da se može nazvati odjećom, ali nekima to ne smeta: ''Ivana, oženi me!''

Podijelila je niz fotografija na kojima se izležava na plaži u sićušnom bikiniju, a svu pažnju privukla je njezina seksi stražnjica u tangicama. 

"O čemu vi sanjate? Pišite mi u komentare", napisala je Ivana znatiželjno u opisu. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Knöll (@knolldoll)

"Kakav pogled", "Wow", "Goriš", "Ajme meni", "Izgledaš goruće", "Top si mi", pisali su joj fanovi. 

Inače, Knoll je domaćoj javnosti postala poznata tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji 2018. godine, kada je zdušno bodrila Vatrene, a nakon što su svijet obišle njezine fotografije s utakmice Hrvatske i Nigerije, na kojima nosi haljinicu s kockicama, stekla je nadimak naše najseksi navijačice.

Od tada joj je znatno porasla i popularnost na Instagramu gdje sada broji preko pola milijuna pratitelja, a najčešće objavljuje svoje golišave fotke.

Ranije ove godine primijetili su je i paparazzi u Miamiju, gdje je provela nekoliko mjeseci ii gdje je također plijenila pozornost u mnijaturnim badićima.

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Yasmine Bleeth - 3 Yasmine Bleeth - 2 Yasmine Bleeth - 5 Yasmine Bleeth - 9 +12 Yasmine Bleeth - 5 Nekad i sad Žarila je i palila u seksi kostimu 90-ih pa se povukla iz javnosti, a sad se pojavila nakon dugo vremena i šokirala izgledom!

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Stjepan Vukadin sa sinom Gabrielom Stjepan Vukadin i supruga Katarina - 1 Stjepan Vukadin i supruga Katarina - 2 Stjepan Vukadin i supruga Katarina - 3 +21 Stjepan Vukadin i supruga Katarina - 4 Celebrity Chef Stjepan pohvalio se novom fotografijom sinčića koji neodoljivo podsjeća na njega!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene