Prošetala garažom Aston Martina

Ivana Knoll javila se s Formule 1, pogledajte u kakvom je izdanju došla: "Muškarac u pozadini ne pada na ove distrakcije"

Ivana Knoll Ivana Knoll Instagram/Screenshot 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll Ivana Knoll Ivana Knoll Ivana Knoll Ivana Knoll - 3 Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 1 +19 Ivana Knoll - 1 Galerija

Ivana Knoll uživa na Formula 1 Las Vegas Grand Prixu, a na Instagramu se javila iz garaže Aston Martina.

Ivana Knoll velika je obožavateljica sporta, a osim utakmica naše nogometne reprezentacije, događaj koji ne propušta su utrke Formule 1.

Ove godine je na Formula 1 Las Vegas Grand Prix došla u izdanju u kojem nije mogla proći neopaženo, a na svojem profilu na Instagramu javila se iz garaže Aston Martina.

Ivana je objavila video u kojem pozira ispred automobila kojeg mehaničari pripremaju za utrku, a na sebi je imala pripijeni kombinezon s otvorima na prednjem dijelu i čipkom na nogavicama.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ivana Knöll (@knolldoll)

U komentarima je dobila brojne pohvale za svoj izgled, no neki su se i malo našalili na njezin račun.

"Ćelavi muškarac u pozadini ne pada na ove distrakcije" primijetio je jedan njezin pratitelj.

Inače, Knoll je nedavno na društvenim mrežama otkrila da je postala DJ-ica.

"Bio je takav užitak nastupiti prvi put u Los Angelesu, hvala vam", napisala je tada uz fotografiju s nastupa.

Podsjetimo, Ivana Knoll privukla je pažnju svjetskih medija na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Rusiji 2018. godine, kada je bodrila Vatrene na utakmicama u atraktivnim navijačkim izdanjima, a ništa drugačije nije bilo ni 2022. u Katru. To joj je donijelo i veliku popularnost na Instagramu, gdje je trenutno prati više od 3,2 milijuna ljudi.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Novi dom Novaka i Jelene Đoković - 4 Novi dom Novaka i Jelene Đoković - 3 Novi dom Novaka i Jelene Đoković - 2 Novi dom Novaka i Jelene Đoković - 1 +25 Jelena i Novak Đoković Zanimljivosti Pogledajte novo luksuzno imanje Novaka Đokovića, platio ga je 2,9 milijuna eura, a pripadalo je poznatoj srpskoj dinastiji!

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Domagoj Ivanković i Nika Barišić Domagoj Ivanković i Nika Barišić Nika Barišić i Ana Uršula Najev Domagoj Ivanković - 2 +19 Nika Barišić Nekad i sad Pogledajte koliko su se Josip i Lara iz Kumova promijenili od početka snimanja serije: "Smršavili ste u međuvremenu!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene