Avanturistički duh!

Ivana Banfić u novom životnom izazovu, još ni ne zna što je čeka, a konkurencija je opaka: "Cilj je pomaknuti vlastite granice"

Ivana Banfić Ivana Banfić Nova TV 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Banfić +0 Kristian Rauch - 11 Galerija

Ivana Banfić i Kristian Rauch natjecatelji su u novoj sezoni "Survivora", a ususret avanturi života za DNVENIK.HR otkrli svoje motive i ciljeve u showu.

Jedan od najuspješnijih svjetskih televizijskih formata "Survivor", koji već više od dva desetljeća niže izvanredne rezultate i zabavlja gledatelje diljem svijeta uskoro ćemo pratiti i na Novoj TV.

Pogledaj i ovo Hrvoje Habdija - 1 Iskreno o svemu Hrvoje nakon odlaska iz Survivora ispričao što se događa kada ih kamere ne snimaju: "Spomenuo bih jednu sočnu situaciju..."

Kandidati će se uputiti u avanturu života, odreći će se blagodati modernog života i testirati svoje granice izdržljivosti, a kroz to će ih voditi Mario Mlinarić.

U ovu avanturu odlučila se upustiti i Ivana Banfić, pjevačica koje je obilježila 90-te hitovima "Šumica" i "Nag", a bezvremenski status stekao je i njezin duet s Dinom Merlinom "Godinama" iz 2000. godine.

Ivana se hrabro odlučila upustiti u nepoznato, bez ikakvog znanja i o ostalim kandidatima koji će oj biti konkurencija.

"Ne znam što me čeka, kad dođem tamo ću saznati", kazala je za DNEVNIK.HR prije odlaska u egzotičnu i prekrasnu Dominikansku Republiku gdje će se snimati show.

Priznaje i čega ju je najviše strah.

"Noć u prašumi, prošla sam to u Amazoni, pa znam kako je...", govori Ivana koja se ipak puno više veseli ovoj avanturi, ali i moru i palmama. Ima i zacrtan cilj.

"Nemam očekivanja, a cilj je pobijediti samu sebe, pomaknuti vlastite granice"

Za sebe kaže da je temperamentna i očekuje da će se s ostalim kandidatima slagati odlično, a priznaje da je naviše može iznervirati hrkanje

A što će joj najviše nedostajati najviše nedostajati?

"Dekica, kad bude hladnije po noći da se mogu pokriti", priznaje.

Inače, Ivana se osim bogatom pjevačkom karijerom može pohvaliti i titulom diplomiranog integrativnog psihoterapeuta. Osim toga, vlasnica je video produkcijske tvrtke koja se bavi snimanjem turističkih video tura pod nazivom 'Jedi, putuj i uživaj' te snimanjem video recepata za IBee Cooking Show.

Ivana je odrasla u Velikoj Gorici, a već tada pokazivala je interes za glazbu i sport. Sebe opisuje kao avanturisticu i istraživačicu koja živi život punim plućima i voli isprobavati sve što joj se sviđa. U slobodno vrijeme najviše voli putovati, boraviti u šumi, kuhati, plesati i pjevati, meditirati i družiti se s prijateljima, a u životu je pokreću novi izazovi i novi ljudi. Kao svoje najveće vrline Ivana ističe empatiju, mudrost, upornost i pozitivan stav prema životu, a njezina je najveća mana, tvrdi, nestrpljivost.

"Avanturistički sam duh i ne volim biti u zoni komfora, ako sam duže od mjesec dana u istom, venem.. Zapravo od kad znam za sebe nisam u zoni komfora, nisam taj tip osobe.. Bila sam i u Amazoni prije par godina u jednom plemenu usred Džungle, prošla sam Indiju po nekoliko puta.. Volim istraživati život, moj stav je da sam ovdje da bih živjela život pun iskustava i doživljaja", poručuje Ivana.

Uz nju će se u showu "Survivor" natjecati i Kristian Rauch, fitness instruktor i računalni tehničar iz Zagreba.

Njega su na prijavu u show, kako kaže, potaknule okolnosti, a već zna što će mu biti najveći izazov.

"Ja samome sebi", priznaje, no ističe i svoje prednosti u odnosu na ostale kandidate.

"Ne letim visoko i ne podcjenjujem nikoga", kaže Kristian i naglašava kako straha nema.

"Neka me samo zdravlje posluži s obzirom na uvjete u kojima ću se nalaziti", dodaje.

Najviše ga veseli primjena kreative u izazovima, a iako nema velikih očekivanja, priznaje da se nada pobjedi. Sebe opisuje kao strpljivu osobu, no kaže da ga može iznervirati pohlepa.

A iako se pokušava držati čvrsto, ne može sakriti tko će mu nedostajati.

"Nisam posesivan. Stvarno ne znam što će mi nedostajati, sve što mi treba je već u meni... Ok lažem, falit će mi pas", priznaje.
Kristian je još kao dijete pokazivao interes za raznim sportovima kao što su judo, košarka i boks. Svoje slobodno vrijeme Kristian najviše voli provoditi vježbajući, plešući, meditirajući i boraveći u prirodi, a u životu ga pokreće njegova unutarnja energija. Sebe opisuje kao intuitivnu, discipliniranu, mirnu, zabavnu, snalažljivu, empatičnu i nepredvidivu osobu otvorenog uma s apstraktnim pogledom na život. Kao svoju najveću vrlinu Kristian ističe svoj humanitarni karakter i zalaganje za većinu koju predstavlja, a tvrdoglavost smatra svojom najvećom manom.

"Odrastao sam u Zagrebu, bavio se raznim sportovima kao što su judo, košarka i boks. Redovno sam kao dijete odlazio na višednevne izlete i raznorazne tečajeve kako bi nadogradio svoje znanje i vještine. Također svoju kreativnu stranu sam uzdizao kroz maketarstvo i likovnu umjetnost", govori Kristian.

Pripremite se za veliko televizijsko uzbuđenje. Tko će odnijeti pobjedu u borbi za preživljavanje, pratite uskoro u "Survivoru" na Novoj TV!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene