Slavili u dvorcu

Tajno vjenčanje našeg nogometaša na Šolti: Ona je njegova ljubav još iz srednje škole, a zaljubljeniji su no ikad

Josipa Perišić (Foto: Instagram) Josipa Perišić (Foto: Instagram) Instagram 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Josipa Perišić (Foto: Instagram) +0 Josipa Perišić (Foto: Instagram) Galerija

Ivan i Josipa Perišić zaljubili su se još u srednjoj školi, a neki tvrde da su i sjedili zajedno.

Ivan Perišić (31) i njegova dugogodišnja supruga Josipa (32) u tajnosti su imali crkveno vjenčanje na otoku Šolti. 

Pogledaj i ovo Josipa Perišić - 5 baš su uživali Supruga našeg nogometaša Ivana Perišića podijelila je niz simpatičnih obiteljskih fotografija s odmora u Dubaiju: "Završili godinu na najljepši način"

Kako piše Gloria, supružnici su sklopili crkveni brak uoči osme godišnjice civilnoga braka. Par je izmijenio zavjete 17. srpnja u mjestu Grohote na Šolti, a prisustvovala je samo njihova najuža obitelj. Ceremoniju je predvodio don Vinko Beus u crkvi svetog Mihovila. 

Josipa za vjenčanje nije kupovala novu vjenčanicu, nego je dala suziti haljinu Viviene Westwood koju je nosila na civilnoj svadbi 2012. Nakon crkvenog obreda Ivan i Josipa, koji su se zaljubili u srednjoj školi, imali su slavlje u hotelu Martinis Marchi Heritage u povijesnom dvorcu u Maslinici. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

And that’s all Folks Love and Marriage ❤️

A post shared by 💥Josipa Perisic💥 (@joop8) on

Inače, nogometaš i njegova supruga skupa su od srednjoškolskih dana, a neki kažu da su čak sjedili u istoj klupi. Njihova je ljubav, kako se čini, čvršća nego ikada, a par uživa u obiteljskom životu sa sinom Leonardom (8) i kćeri Manuelom (6). 

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Love Hewitt (Foto: Profimedia) Jennifer Love Hewitt (Foto: Profimedia) Jennifer Love Hewitt (Foto: Profimedia) Jennifer Love Hewitt (Foto: Profimedia) +0 Jennifer Love Hewitt (Foto: Profimedia) Celebrity Nekad seks-simbol, danas joj se dežurni kritičari izruguju: Ima novu boju kose, a dobila je i obline, evo koliko se promijenila

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene