Voli izlaziti

Iva Todorić u posljednje vrijeme pohodi domaće evente te ne skida veliki osmijeh s lica

Iva Todorić (Foto: John Pavlish) Iva Todorić (Foto: John Pavlish) John Pavlish 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Iva Todorić (Foto: John Pavlish) Galerija

Kći tajkuna Ivice Todorića, Iva, posljednjih tjedana rado pohodi domaće evente.

Prošlog utorka u Zagrebu je održan event pod nazivom International Business Meetup Club Party.

Event je na jednom mjestu okupio brojna poznata lica iz zagrebačkog društvenog života, od diplomata i poduzetnika do sportaša i ljudi iz medija, a jedno nikako nije moglo proći neopaženo.

Iva Todorić na event u samom centru Zagreba stigla je u društvu prijateljica. U upečatljivom, crvenom kaputu, Iva nije skidala veliki osmijeh s lica, a nismo mogli ne primijetiti kako je kći tajkuna Ivice Todorića u posljednje vrijeme rado viđen gost raznih domaćih evenata.

Tako je Iva nedavno uživala i na modnoj večeri u Novinarskom domu, na reviji poznatih dizajnera ELFS na koju je stigla sa zanimljivom majicom iz njihove nove kolekcije.

Na bijeloj majici tako je bio lik velike, žute patke, a poruka je bila "Don't give a...", odnosno ono što bismo mi rekli "boli me patka". Iva ju je kombinirala s crnom suknjom od tila te crnim gležnjačama.

Čini se kako je poduzetnici itekako godio sedmodnevni ljetni odmor u organizaciji self-help poduzetnice Ane Bučević, koji ju je stajao 17 tisuća kuna, jer otad jednostavno ne skida veliki osmijeh s lica.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Middleton i princ William (Foto: Profimedia) Kate Middleton i princ William (Foto: Profimedia) Kate Middleton i princ William (Foto: Getty Images) Kate Middleton i princ William (Foto: Getty Images) +3 Kate Middleton i princ William (Foto: Getty Images) Celebrity I ona je samo čovjek: Inače savršenoj Kate potkrala se ozbiljna greška, no ipak se nije dala smesti

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene