Ups!

I ona je samo čovjek: Inače savršenoj Kate potkrala se ozbiljna greška, no ipak se nije dala smesti

Kate Middleton i princ William (Foto: Profimedia) Kate Middleton i princ William (Foto: Profimedia) Profimedia 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Middleton i princ William (Foto: Profimedia) Kate Middleton i princ William (Foto: Profimedia) Kate Middleton i princ William (Foto: Getty Images) Kate Middleton i princ William (Foto: Getty Images) Kate Middleton i princ William (Foto: Getty Images) Kate Middleton i princ William (Foto: Getty Images) Kate Middleton (Foto: Getty Images) +0 Kate Middleton, princ William, Imran Khan (Foto: Getty Images) Galerija

Kate Middleton pogriješila je pri rukovanju s pakistanskim vojnikom.

Kada je u pitanju protokol, vojvotkinja od Cambridgea Kate Middleton obično je nepogrešiva i njezini su potezi savršeni, što zapravo i nije čudno s obzirom na to da je dio britanske kraljevske obitelji deset godina.

Pogledaj i ovo Kralj Charles III. i kraljica Camilla izostali važni članovi Bolesni kralj Charles nije htio propustiti uskršnju misu, stigao je sa suprugom Camillom, a kraljevska obitelj okupila se u nikad manjem broju

No na kraju krajeva i Kate je samo ljudsko biće te se i njoj može potkrasti pokoja pogreška kao i svima nama. Upravo se to dogodilo u trenutku rukovanja s vojnikom u Pakistanu, koji su ona i princ William posjetili u sklopu kraljevske turneje. Točnije, par je stigao u Islamabad, gdje ih je dočekao vojnik u uniformi koji je salutirao princu, nakon čega se i rukovao s njim.

Tada im je prišla i Kate koja je malo požurila s rukovanjem i pružila mu svoju ruku umjesto da pričekala da joj on odsalutira, pa je ispalo kao da je ignorirao njezin potez, nakon čega je tek bio spreman rukovati se. No Kate kao Kate to je prihvatila profesionalno, sa smiješkom na licu i nije se dala previše zbuniti.

Fotografije te situacije možete pogledati ovdje. 

Inače, ona i William imaju raspored popunjen brojnim obvezama, a naučit će sve i o tamošnjem školovanju i novom programu koji se temelji na britanskom modelu.

Pri posjetu jednoj od škola Williamu je rečeno da su učenice velike obožavateljice njegove pokojne majke, princeze Diane.

"To je jako lijepo od vas. I ja sam bio veliki obožavatelj svoje majke, ona je bila ovdje tri puta dok sam bio maleni dječak", izjavio je William.

Kasnije se susreo i s pakistanskim premijerom Imranom Khanom, kojeg je upoznao kao dječak i koji je bio Dianin dobar prijatelj.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Emily Ratajkowski (Foto: Profimedia) Emily Ratajkowski (Foto: Profimedia) Emily Ratajkowski (Foto: Getty Images) Emily Ratajkowski (Foto: Profimedia) +5 Emily Ratajkowski (Foto: Getty Images) Celebrity Nosi ga, ali kao da ga ne nosi: Slavnoj ljepotici sve je ispadalo iz ovog neobičnog badića

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene