Ponosno je prošetao

Ovaj muškarac privukao je sve znatiželjne poglede na otvaranju Sarajevo Film Festivala, pogledajte što je nosio umjesto hlača!

Mark Cousins Mark Cousins Armin Durgut/Pixsell 1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Mark Cousins - 5 Mark Cousins - 4 Mark Cousins - 2 Mark Cousins - 1 Bono Vox na Sarajevo Film Festivalu 2023. - 4 Bono Vox na Sarajevo Film Festivalu 2023. - 3 Bono Vox na Sarajevo Film Festivalu 2023. - 2 Bono Vox na Sarajevo Film Festivalu 2023. - 1 Bono Vox na Sarajevo Film Festivalu 2023. - 7 Bono Vox na Sarajevo Film Festivalu 2023. - 6 +5 Bono Vox na Sarajevo Film Festivalu 2023. - 5 Galerija

Na prvu večer Sarajevo Film Festivala stigao je irski režiser Mark Cousins koji je pažnju privukao svojom odjevnom kombinacijom koja se sastojala i od suknje.

Počeo je Sarajevo Film Festival, a prvu večer premijeru ima film "Poljubite budućnost" na koju je stigao i legendarni predstavnik grupe U2 Bono Vox.

Osim Bona i gitarista The Edgea, veliku pozornost privukao je i irski režiser Mark Cousins. Ovaj Irac na crveni je tepih stigao u posebnoj odjevnoj kombinaciji koja se sastojala od suknje i sakoa, a na nogama je nosio tenisice.

Mark je ponosno i nasmijan pozirao pred fotografima i prošetao se do ulaza skrštenih ruku iza leđa. Njegove fotografije pogledajte u našoj galeriji.

Sarajevski filmski festival mjesto je na koje dolaze ponajveće zvijezde iz svijeta filma i glazbe, a tako će biti i ove godine. Projekcije će se održavati na mjestu gdje je sve počelo: na Otvorenoj sceni Obala, u podrumu Akademije scenskih umjetnosti Sarajevo. Ove godine trajat će od 11. do 18. kolovoza.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Irena Pecotić - 14 Irena Pecotić - 15 Irena Pecotić - 13 Irena Pecotić - 12 +27 Irena Pecotić - 10 Celebrity Dok Splitom kruže šuškanja o prekidu Pece i Silvije, njegova bivša objavljuje sumnjive stihove: ''Kad počneš lutat...''

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Rita Ora - 1 Rita Ora - 2 Rita Ora - 3 Rita Ora - 3 +27 Rita Ora - 4 Celebrity Premali gornji dio kupaćeg bio je glavni razlog zbog kojeg nitko nije skidao pogled sa slavne Kosovarke, a očito je i da je tijelo isklesala do maksimuma!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene