s bivšim sve bliža

Skinula se do kraja za novu kampanju i zadivila izgledom, no stigla je pripremiti sve i za veliki dan svoje kćeri

Bradley Cooper i Irina Shayk (Foto: Profimedia) Bradley Cooper i Irina Shayk (Foto: Profimedia) profimedia 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Bradley Cooper i Irina Shayk (Foto: Profimedia) Irina Shayk (Foto: AFP) Irina Shayk i Lea (Foto: Profimedia) +0 Irina Shayk, Bradley Cooper (Foto: Profimedia) Galerija

Manekenka Irina Shayk objavila je novu fotografiju sa snimanja Chanelove kampanje, a fotografi su je uhvatili i u društvu bivšeg supruga Bradleyja Coopera.

Irina Shayk (35) uspješno žonglira između karijere supermodela i odgoja svoje djevojčice koju ima s bivšim suprugom Bradleyjem Cooperom, a ova ljepotica iznenadila je sve najnovijom kampanjom.

Pogledaj i ovo Bradley Cooper i Irina Shayk Potvrdili šuškanja Paparazzo fotografije otkrile da je ovaj poznati par svojoj ljubavi odlučio dati novu šansu, nisu skidali ruke jedno s drugoga!

Naime, Irina je na Instagramu objavila fotografiju sa snimanja nove kampanje za Chanel, a na fotografiji se skinula do kraja. Strateške dijelove tijela prekriva joj samo Chanelov znak, no to je bilo dovoljno da se svi slože kako u svakom izdanju izgleda besprijekorno. Dobila je niz komplimenata na svoj račun, a već na početku vikenda fotografi su je uhvatili u ležernom izdanju.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by irinashayk (@irinashayk)

Irinina i Bradleyjeva kćer Lea ovoga vikenda slavi četvrti rođendan, a ponosne roditelje fotografi su uhvatili u prijateljskoj šetnji New Yorkom. Otpratili su svoju mezimicu u vrtić, a sudeći prema fotkama, dobro su je opremili za proslavu rođendana s prijateljima. Malena Lea na sebi je imala rozu haljinu te krunu na glavi, a djelovala je sretnije no ikada.

Irina i Bradley su bili zajedno od 2015. do 2019. godine, kada se šuškalo da Bradley ljubi pjevačicu Lady Gagu s kojom je snimao film "Zvijezda je rođena". Krajem prošle godine se šuškalo da se par pomirio jer su viđeni s kćerkicom u šetnji u prisnom odnosu i oboje su blistali te se nisu prestali smijati.

Shayk i Cooper u nekoliko su navrata komentirali kako su se razišli mirno te su ostali u dobrim odnosima zbog svoje kćeri. Manekenka i dalje radi punom parom, a njezino se bogatstvo procjenjuje na 25 milijuna dolara.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Chiara Ferragni (Foto: Getty Images) Chiara Ferragni i Fedez (Foto: Instagram) Chiara Ferragni i Fedez (Foto: Instagram) Chiara Ferragni (Foto: Getty Images) +1 Chiara Ferragni i Fedez (Foto: Getty Images) Celebrity Jedna od najbogatijih i najutjecajnijih influencerica na svijetu rodila drugo dijete, njezina životna priča je nevjerojatna

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene