Svejedno uhvaćena!

Ovako se sakrila kad je iz medija shvatila da je otkrivena njezina romansa s poznatim glazbenikom, o čemu se šuškalo već neko vrijeme

Kanye West (Foto: Getty Images) Kanye West (Foto: Getty Images) Getty Images 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Kanye West (Foto: Getty Images) Kanye West (Foto: Getty Images) +0 Kim Kardashian i Kanye West (Foto: Getty) Galerija

Irina Shayk vratila se kući nakon romantičnog putovanja u francusku Provansu s Kanyeom Westom.

Jedna od najpopularnijih manekenki današnjice Irina Shayk i reper Kanye West proteklih su nekoliko dana proveli na romantičnom odmoru u francuskoj Provansi, a paparazzi su slavne golupčiće snimili u šetnji i time potvrdili novi par.

Pogledaj i ovo Bianca Censori Imaju tajni plan? Otkriven stvarni razlog zašto kontroverzni glazbenik tjera suprugu da nosi odjeću koje se većina srami, to se događa zbog sasvim druge osobe?

Vratili su se u SAD svojim obvezama, a rusku manekenku fotografi su dočekali ispred njezina doma u New Yorku. Irina se preko glave prekrila majicom kako bi se sakrila od paparazza, no plan joj nije uspio.

Glasine o vezi 35-godišnje Irine i 44-godišnjeg Kanyea započele su krajem prošlog mjeseca, i to navodima da se viđaju u tajnosti, dok se on razvodi od reality zvijezde Kim Kardashian nakon šest godina braka.

Manekenka je neko vrijeme bila sama nakon što je prije dvije godine prekinula vezu s glumcem Bradleyjem Cooperom, s kojim ima kćerkicu Leu De Seinu. Bivši par je upravo zbog nje ostao u dobrim odnosima. Prije Coopera Irina je ljubila Cristiana Ronalda, s kojim je bila pet godina u vezi.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Simon Baker i Rebecca Rigg (Foto: Profimedia) Simon Baker i Rebecca Rigg (Foto: Profimedia) Simon Baker i Rebecca Rigg (Foto: AFP) Simon Baker i Rebecca Rigg (Foto: AFP) +0 Simon Baker i Rebecca Rigg (Foto: AFP) Celebrity Dok on izmjenjuje strasti i ne odvaja se od 15 godina mlađe djevojke, čini se da se njegova bivša s razvodom nije pomirila

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene